Meniu

H. Kiel - Hamburger SV

Hamburger SV caută revenirea în Bundesliga

După ce a fentat retrogradarea în sezoanele 2013 - 2014 și 2014-2015, Hamburger s-a nevoit să arunce prosopul la finalul sezonului 2017 -2018. Au urmat două sezoane încheiate pe locul 4 (în 2018 - 2019 au câștigat un singur meci din ultimele 5 și au ratat promovarea directă în dauna lui Paderborn iar sezonul trecut au reușit "performanța unei singure victorii în ultimele 5 meciuri" și au ratat prezența măcar la baraj). Anul acesta însă au pornit hotărâți și au deja 16 puncte după doar 6 etape.

Cel mai bun atac din 2nd Bundesliga

Hamburger a marcat deja 15 goluri în cele 6 meciuri jucate și are cel mai bun atac din eșalonul secund. Acest lucru nu este însă o surpriză, pentru că și sezonul trecut au avut un total de 62 goluri în 34 de meciuri (al doilea cel mai bun atac, după Arminia Bielefeld). Nu e mai puțin adevărat că defensiva i-a trădat mai mereu (7 goluri încasate deja în 6 meciuri și 46 în 34 de meciuri sezonul trecut - o apărare sub mijlocul clasamentului).

Kiel - mari probleme pe teren propriu

Kiel are un început bun de sezon (cu 11 puncte din 18 posibile), dar a câștigat doar 5 meciuri din ultimele 14 pe teren propriu. Sezonul trecut au terminat pe locul 11, cu o medie de puțin peste un punct câștigat pe meci și cu 56 goluri primite (o medie de 1,5 goluri primite pe meci - însă și cu 53 marcate). Spre deosebire de oaspeți, Kiel pare o echipă fără obiectiv și sezonul acesta - e greu să emită pretenții la promovare (unde încă așteaptă Hannover, proaspăt retrogradata Paderborn și oaspeții de azi), dar cu siguranță nu va avea probleme cu retrogradarea (unde Wurzburger Kickers și-a depus deja candidatura).

Lipsa de interes a gazdelor și faptul că Hamburger are o mare șansă la promovare anul acesta ne fac să credem că o cotă de aproximativ 2 la victoria oaspeților e de încercat. În același timp, fotbalul deschis pe care ambele echipe îl practică ne duc cu gândul la un pariu pe GG (deși cota se învârte în jurul valorii de 1.5).


KEY POINTS:

  • Hamburger SV are 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri;
  • Kiel are doar 5 victorii în ultimele 14 meciuri de campionat pe teren prooriu;
  • În 8 din ultimele 10 meciuri oficiale ale lui Hamburger au marcat ambele echipe;
  • În ultimele 3 confruntări directe au marcat ambele echipe;
  • Kiel a marcat în ultimele 9 meciuri oficiale acasă;
  • În 5 din ultimele 6 meciuri acasă ale lui Kiel au marcat ambele echipe;
  • Hamburger a marcat în ultimele 9 deplasări.