Meniu

KARAGUMURK - BAȘAKEȘIR

Cât mai rezistă campioana fără să marcheze?

Succesul istoric pe care l-a izbutit sezonul trecut, când a câștigat primul său titlu, pare să îi fi trimis în vacanță mentală pe cei la Bașakeșir. Campioana trebie să-și regăsească rapid forma dacă vrea să emită pretenții și în această stagiune, iar vizita pe care o face nou-promovatei Karagumurk pare ocazia potrivită.

Istanbulul domină competiția internă

Revenită pe prima scenă după aproape 40 de ani de pribegie prin ligile inferioare, necunoscuta formație din Istanbul (șase echipe din oraș sunt prezente în această ediție a campionatului turc) a început în forță actualul sezon. Cu patru puncte în primele două etape, Karagumurk pare o echipă hotărâtă să-și depășească condiția, iar un scalp precum cel al campioanei este neprețuit.

Bașakeșir nu se regăsește încă, dar echipa pregătită de Okan Buruk nu poate fi scoasă din calcule după doar câteva meciuri nereușite. Este de așteptat ca după înfrângerea din derby-ul cu Galatasaray, câștigătoarea Super Lig în sezonul precedent va avea o reacție de orgoliu care să-i faciliteze măcar dezmorțirea ofensivei.


KEY POINTS:

  • Karagumurk a marcat cinci goluri în primele sale două jocuri din acest sezon
  • Bașakeșir a primit gol în cinci din ultimele șase deplasări oficiale și un total de 11 în acest interval
  • Campioana Turciei nu a marcat deloc în ultimele două etape, lucru care nu s-a întâmplat deloc pe parcursul sezonului trecut