Meniu

14 Decembrie - Clermont a 'omorât' iar spectacolul

NE ADUCE LIGA SECUNDĂ FRANCEZĂ UN NOU NGG?

Penultimul meci al etapei a 15-a din Ligue 2 se joacă luni seara la Le Havre, acolo gazdele primesc vizita celor de la Clermont, una din candidatele la promovare. Oaspeții s-au remarcat în acest sezon grație apărării, astfel că multe din jocurile lor se termină în zona NGG, ceea ce așteptăm și acum.

Divizia secundă a Franței nu este cea mai accesibilă pariorilor, mai ales că de multe ori rezultatele nu par să urmeze o anumită logică. Chiar dacă nu se compară cu liga secundă spaniolă, Ligue 2 reprezintă de asemenea o competiție unde golurile nu vin cu nemiluita. Tocmai de aceea, pariorii care au nervi pentru alegeri de genul “sub 2,5” sau “NGG” sunt cu ochii pe ea.

Clermont e lider în topul NGG-urilor

Partida de luni seara aduce pe gazon una dintre cele două echipe din divizia secundă franceză care se află pe primul loc în topul meciurilor anti-GG. Clermont, alături de liderul Grenoble, are cel mai mic procentaj al jocurilor în care marchează ambele formații, 29%, deci asta înseamnă că 71% din meciurile pe care le dispută fac câștigător pariul NGG.

Practic, din cele 14 jocuri de campionat pe care le-au disputat până acum, oaspeții de luni au terminat NGG zece dintre ele. Golaverajul roș-albaștrilor este elocvent din acest punct de vedere, 18-8, iar bilanțul golurilor primite este cel mai bun din întreaga competiție, chiar și peste al liderului.

Le Havre se închide bine acasă

Cu 23 de puncte, Clermont se află pe poziția a șasea în clasament, la două puncte de zona echipelor care se vor califica în barajul de promovare în Ligue 1. La cinci puncte în spatele ei se află adversara de luni, Le Havre, care momentan se află pe poziția a 13-a în clasament.

Gazdele s-au remarcat datorită rapacității din meciurile de acasă, acolo unde au un golaveraj...discret: 5-5. Totalul de zece goluri obținut după șase meciuri este cel mai mic din întreaga Ligue 2, doar Caen fiind la același nivel. Inclusiv la procentajul de NGG Le Havre să destul de bine, cu 56% din meciuri terminat fără ca ambele să înscrie.

Cifrele amintite mai sus ne obligă să analizăm atent pariul NGG pentru acest meci și, chiar dacă nu pare cea mai solidă alegere din istoria pariurilor, merită încercat.

PUNCTE CHEIE:

  • Opt din ultimele zece meciuri pe care Clermont le-a disputat s-au terminat cu pariul NGG câștigător (golaveraj 15-6 în acest interval);
  • Nouă din ultimele 14 deplasări ale oaspeților de luni s-au terminat cu maximum o echipă printre marcatoare;
  • Opt din cele 14 meciuri pe care Le Havre le-a disputat în acest sezon al Ligue 2 au bifat pariul NGG câștigător;
  • Patru din ultimele șase confruntări directe din Ligue 2 s-au încadrat în pariul NGG (golaveraj 7-3 pentru Clermont în intervalul cu pricina);
  • Trei din ultimele patru întâlniri directe jucate la Le Havre s-au terminat NGG. Golaverajul în perioada aceasta este 3-2 pentru oaspeți.