Meniu

28.02, la 14:00. LEICESTER – ARSENAL

REUȘEȘTE LEICESTER SĂ O ÎNVINGĂ IAR PE ARSENAL?

Leicester reușește să facă un nou sezon solid în Premier League, după ce stagiunea precedentă a pierdut în ultimele etape dreptul de a participa în grupele Ligii Campionilor. Eliminată de Slavia Praga din 16-imile Europa League, fosta campioană din 2016 se poate concentra acum pe campionat, iar viitoarea adversară este Arsenal, cea care până acum a avut un traseu mediocru.

Brendan Rodgers a reușit să aducă o oarecare constanță în jocul echipei sale, care momentan se află pe locul 3 în campionat. Doar cu formațiile din Manchester în față, Leicester poate visa cu ochii deschiși la Liga Campionilor. Are 4 puncte față de West Ham, 6 față de Chelsea, care ocupă locul 5, și 9 avans înaintea campioanei Liverpool.

Este adevărat că ‘vulpile’ au avut mai mari bătăi de cap în acest sezon atunci când au jucat acasă, dar meciurile directe cu Arsenal au fost generoase pe King Power Stadium. Echpa lui Arteta nu impresionează oricum în actuala stagiune. Londonezii sunt pe locul 11 și doar o minune îi mai poate ajuta să prindă un loc de cupă europeană. După o perioadă bună începută odată cu etapa de Boxing Day, când au bătut-o pe Chelsea (3-1), și terminată pe final de ianuarie cu acel 0-0 reușit în fața lui Manchester United, Arsenal s-a întors la vechile obieceiuri. În precedentele 4 runde, a pierdut de 3 ori, iar meciul cu Leicester se anunță din nou dur.

Cota pentru ‘1 solist’ este destul de mare dacă ținem cont de context și doar o prăbușire a moralului celor de la Leicester pare să stea în calea împlinirii lui. Mergem, astfel, pe victoria gazdelor, mai ales că ea este răsplătită generos cu 2.60.