Meniu

Leicester – Wolves

Reușește cineva să strice echilibrul acestei partide?

Leicester și Wolves vin după serii bune de meciuri, fără înfrângere, și este destul de probabil să rămână la fel și după partida de duminică. În sezonul trecut, cele două s-au mulțumit cu remize fără goluri, iar în acest moment al sezonului niciuna nu pare să își dorească să piardă.

Sezonul lui Leicester a fost zguduit la start de cele trei înfrângeri consecutive pe care le-a suferit pe teren propriu. Dacă Arsenal a eliminat-o din Cupa Ligii (0-2), West Ham (0-3) și Aston Villa (0-1) i-au furat punctele în confruntările din Premier League.

Serie de cinci victorii la rând pentru 'vulpi'

Brendan Rodgers a reușit să redreseze însă corabia, iar meciul cu Wolves îi găsește pe cei din Leicester venind cu o serie activă de cinci victorii consecutive. Trei dintre ele au fost obținute în Europa League, cu Zorya (3-0), AEK Atena (2-1) și Braga (4-0), în timp ce în campionat au reușit maximum de puncte cu Arsenal (1-0) și Leeds (4-1), ambele succese scoase în deplasare.

În ciuda formei foarte bune, multe lucruri la fosta campioană depind de ușurința cu care marchează gol, iar Wolves, se știe, are o apărare greu de trecut. În trei din ultimele patru meciuri oficiale, echipa lui Nuno Spirito Santo a cedat o singură dată, iar meicurile cu adversari potenți, așa cum e Leicester, sunt tratate de “lupi” cu mare atenție din punct de vedere defensiv.

Tocmai de aceea, ne așteptăm la un meci extrem de echilibrat, ceea ce automat crește posibilitatea ca numărul de goluri să fie par. În plus, dacă ne gândim că restul rezultatelor au, probabil, o șansă de 50-50 să iasă par sau impar, ne putem maximiza șansele pentru ca un pariu pe numărul de goluri, selecția “par”, să fie câștigător.

KEY POINTS

  • Leicester are cinci victorii la rând, din care trei fără să primească gol, și un golaveraj de 14-2 în acest interval
  • Șapte din ultimele opt partide disputate de gazde s-au terminat cu un număr impar de goluri marcate
  • Ultimele două meciuri directe și trei din precedentele patru s-au terminat 0-0, deci cu un număr par de goluri
  • Wolves e neînvinsă în ultimele patru jocuri, interval în care are trei succese și un golaveraj de 5-1