Meniu

20 Octombrie, la 22:00. Young Boys, surclasată de Villarreal!

Revenirea lui Villarreal în UEFA Champions League nu a fost ușoară, iar Villarreal speră să obțină prima victorie a sezonului în Grupa F împotriva lui Young Boys. Young Boys se află pe locul doi, cu trei puncte, cu două în fața lui Villarreal, care ocupă ultimul loc. Gazdele au câștigat trei din precedentele cinci meciuri, păstrând doar o singură foaie albă și nereușind să înscrie în doar unul dintre ele. S-au marcat peste 2,5 goluri în trei dintre precedentele cinci meciuri și sunt neînvinși în 14 meciuri competitive. Au câștigat 12 din cele 14 meciuri de până acum. În această grupă au învins-o pe Manchester United cu 2-1, înainte de a pierde cu 1-0 în fața Atalantei. Au șase victorii și o remiză în opt meciuri pe teren propriu în Liga Campionilor.

Au șase victorii în opt meciuri pe teren propriu în Liga Campionilor și au marcat cel puțin două goluri în șapte meciuri consecutive pe teren propriu în această competiție.

Villarreal vine după o înfrângere cu 2-1 acasă cu Osasuna, a doua înfrângere în trei meciuri. Au două victorii, două meciuri fără goluri și nu au reușit să înscrie în niciunul din precedentele cinci meciuri. Au marcat peste 2,5 goluri în trei dintre precedentele cinci meciuri și vor spera la o pauză pozitivă după ce au avut performanțe slabe în deplasare în acest sezon. Villarreal nu a câștigat niciunul dintre cele șase meciuri disputate în deplasare până acum, deși a pierdut doar unul, celelalte cinci meciuri terminându-se la egalitate.

Nu au marcat niciun gol în trei dintre precedentele cinci meciuri disputate în deplasare, iar atunci când revin în Liga Campionilor după o pauză de cinci ani, vor spera la un start mai bun în ziua a treia de meci. Villarreal nu a câștigat în ultimele zece meciuri din Liga Campionilor și a încasat două goluri în fiecare dintre primele două meciuri din acest sezon.

Villarreal are probleme în a se stabili în Liga Campionilor, iar un record lamentabil în deplasare nu ajută. Ei se vor confrunta cu o echipă care a avut performanțe bune acasă, în special în meciurile din Liga Campionilor. În Liga Campionilor, Young Boys a marcat cel puțin două goluri în șapte meciuri consecutive pe teren propriu. Nu anticipăm că Villarreal va întrerupe seria de victorii a gazdelor în deplasare, prin urmare, mergem pentru o victorie acasă aici.

PUNCTE CHEIE:

  • Villarreal nu are nicio victorie în ultiemele10 meciuri din Liga Campionilor;
  • Young Boys este neînvinsă pe teren propriu în ultimele 14 meciuri competitive;
  • Villarreal nu are nicio victorie în cele șase meciuri disputate în deplasare în acest sezon;
  • Young Boys nu a pierdut în ultimele opt meciuri disputate acasă în Liga Campionilor;
  • Villarreal nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri disputate în deplasare;