Meniu

05 Noiembrie, la 22:00. Confirmă Lens forma bună?

Troyes se va deplasa vineri seară pe Stade Bollaert-Delelis pentru a se confrunta cu Lens, o echipă de mare succes, unde va încerca să își prelungească parcursul remarcabil în Ligue 1.

Gazdele se află acum pe locul patru în clasament, cu 21 de puncte din primele 12 meciuri, în timp ce Troyes se află pe locul 14, cu 13 puncte din primele 12 meciuri.

LENS

Lens are 21 de puncte, după șase victorii, trei remize și trei înfrângeri în cele 12 meciuri disputate în Ligue 1 în acest sezon, ceea ce o plasează pe locul patru în clasament, la doar două puncte în spatele ocupantei locului doi, Nice.

Sang et Or a terminat pe locul șapte în sezonul trecut după ce a revenit în prima ligă franceză, iar echipa a avut un start fantastic în sezonul 2021-22, iar victoria de astăzi îi duce pe locul doi.

Lens, pe de altă parte, s-a luptat să își mențină consistența în ultimele săptămâni, câștigând doar unul dintre ultimele trei meciuri și pierzând de două ori, în special împotriva lui Lyon ultima dată.

În prima repriză, echipa lui Franck Haise a fost condusă cu două goluri pe Groupama Stadium și, în ciuda unui gol marcat de Arnaud Kalimuendo-Muinga chiar înainte de ora de joc, vizitatorii nu au reușit să revină în joc.

Cu toate acestea, Lens a pierdut doar o singură dată în fața propriilor fani în acest sezon, iar triumfurile recente împotriva lui Reims și Metz, în care au marcat șase goluri, ar trebui să le dea multă încredere în acest meci.

Echipa

Lens va fi lipsit de Ignatius Ganago din cauza unei accidentări la genunchi vineri seara, dar în rest, echipa locală este în formă bună, lăsând Haise cu o serie de decizii dificile de luat.

În înfrângerea de la Lyon, Gael Kakuta și David Costa au fost printre cei cinci jucători care au ieșit de pe bancă, iar cei doi vor fi în discuție pentru a începe acest meci.

Acestea fiind spuse, Haise ar fi fost mulțumit de ceea ce a văzut de la echipa sa pentru o mare parte din înfrângerea de pe Groupama Stadium, așa că nu ar fi surprinzător să vedem aceeași linie de start, cu Wesley Said și Florian Sotoca parteneri cu Kalimuendo-Muinga în ultima treime.

Posibila formație de start a lui Lens:
Leca; Gradit, Gradit, Danso, Medina; Clauss, Doucoure, Fofana, Frankowski; Sotoca; Said, Kalimuendo-Muinga


TROYES

Cu toate acestea, Troyes va intra în întâlnirea de vineri cu o serie de trei meciuri fără înfrângere, după ce a adunat șapte puncte din meciurile anterioare cu Nice, Reims și Rennes.

Echipa lui Laurent Batlles și-a câștigat revenirea în Ligue 1, terminând pe primul loc în Ligue 2 sezonul trecut, câștigând 23 din cele 38 de meciuri de campionat și terminând cu cinci puncte în fața celei de-a doua clasate, Clermont.

Troyes a obținut trei victorii, patru remize și cinci înfrângeri în cele 12 meciuri de campionat din acest sezon, pentru un total de 13 puncte, ceea ce o plasează pe locul 14 în clasament, la patru puncte de retrogradare.

ESTAC, pe de altă parte, a câștigat doar opt din cele 28 de meciuri anterioare împotriva lui Lens și a pierdut trei din ultimele patru întâlniri dintre cele două echipe în toate competițiile, inclusiv o înfrângere cu 1-0 în Ligue 2 în februarie 2020.

Echipa

Gerson Rodrigues, Yasser Larouci, Philippe Sandler, Tanguy Banhie-Zoukrou, Florian Tardieu, Karim Azamoum și Metinho se numără printre jucătorii accidentați de la Troyes.

De asemenea, vizitatorii ar putea fi lipsiți de Tristan Dingome, care a marcat în meciul de weekendul trecut cu Rennes (2-2), Youssouf Kone urmând să fie titularizat în locul său.

Nassim Chadli se luptă și el pentru un loc în echipa de start, dar o formație 5-4-1 ar trebui să îl includă din nou pe Renaud Ripart, în ciuda faptului că jucătorul de 28 de ani nu a marcat încă în acest sezon în campionat.

Troyes posibila formație de start:
Gallon; Kabore, Kabore, Rami, Giraudon, Salmier, Biancone; Kone, Kouame, Chavalerin, Balde; Ripart.