Meniu

VALENCIA, IMPOTENTĂ OFENSIV

Valencia și Atletico Madrid se întâlnesc de la ora 23:00 pe Mestalla, ambele cluburi având un început mixt de sezon în La Liga. Câte o victorie și o înfrângere au venit din primele două meciuri, Atletico fiind deja sub presiune pentru a ține pasul cu concitadina Real, care a strâns 9 puncte după primele 3 meciuri. Desigur, și Valencia caută o performanță mai bună decât în stagiunea precedentă și o revenire în cupele europene, dar misiunea nu se anunță deloc facilă.

ARE ATLETICO ȘANSE REALE LA TITLU?

După ce a trebuit să se mulțumească doar să urmărească cum Real Madrid a dominat autoritar sezonul trecut, Atletico Madrid a intrat în această campanie cu o motivație reînnoită pentru a recâștiga titlul în La Liga, dar forma arătată de Real și Barcelona nu face decât să demonstreze dificultatea acestei sarcini.

Când a zdrobit-o pe Getafe în meciul de deschidere, echipa lui Diego Simeone părea în forma potrivită, dar nu a reușit să confirme în meciul contra lui Villarreal.

Atletico a încasat două goluri în ultimele 17 minute ale partidei de pe Wanda Metropolitano, iar Simeone și echipa sa sunt acum sub presiune pentru a ține pasul cu cele două favorite la titlu.

Meciul de luni este urmat de întâlniri grele cu Real Sociedad, Celta Vigo și campioana Real, lăsând-o pe Atletico într-o poziție în care nu-și poate permite alt rezultat în afară de victoria pe Mestalla.

Deși Alvaro Morata a marcat de două ori în primul meci, speculațiile persistă în ceea ce privește viitorul spaniolului, mai multe cluburi urmărindu-i semnătura. Nahuel Molina lipsește de la Atletico după ce fundașul dreapta a fost eliminat în ultima fază a meciului cu Villarreal.

În timp ce Simeone are la dispoziție mai multe soluții, Yannick Carrasco ar putea schimba flancul pentru a-i permite lui Saul Niguez să îi ia locul în stânga. Jose Gimenez ar trebui să fie rechemat în spatele celor trei pentru a-l înlocui pe Stefan Savic, accidentat.

VALENCIA VISEAZĂ LA EUROPA

În ceea ce o privește pe Valencia, tehnicianul Gennaro Gattuso consideă că echipa sa dispune de lotul necesar pentru a ocupa măcar un loc în top 10 la finele sezonului, dar admite că mai sunt câteva transferuri pe care și le dorește în zilele următoare. Liliecii sunt presați să strângă mai multe fonduri prin vânzarea unui jucător pentru a-și îmbunătăți poziția financiară, dar Bryan Gil este încă așteptat să ajungă sub formă de împrumut de la Tottenham.

Valencia va fi din nou lipsită de Jose Gaya și Eray Comert, care continuă să își ispășească suspendările. Cu Hugo Duro, de asemenea, absent din cauza unei accidentări, Maximiliano Gomez ar trebui să conducă linia de start pentru Valencia. Nico Gonzalez, împrumutat de la Barcelona, face presiuni pentru prima sa titularizare, dar ar putea fi nevoit să rămână pe banca de rezerve pentru moment.

Cum oaspeții vor fi nevoiți să atace iar Valencia are avantajul terenului propriu, ne așteptăm să vedem cel puțin câte un gol de fiecare parte, pentru o cotă de 2. Pentru cei mai curajoși, și pariul GG& Peste 2.5, la o cotă de 2,70, este o opțiune extrem de interesantă.

PUNCTE CHEIE:

  • 4 din ultimele 5 întâlniri directe au fost extrem de spectaculoase și au confirmat pariul GG4+;
  • Ambele formații au marcat în 7 din ultimele 8 întâlniri directe;
  • Toate cele 8 meciuri ale Valenciei din sezonul trecut contra primelor 4 clasate au bifat selecția GG. Mai mult, un singur meci din aceste 8 nu a avut minim 3 goluri pe tabelă;
  • Și în cazul lui Atletico, 6 din cele 8 deplasări la primele 9 clasate au adus goluri la ambele porți.