Meniu

Paris FC – Pau FC

Poate buturugaPau să răstoarne carul mare din Paris?

Echilibrul aparent care există în unele ligi, în special cele inferioare, îi obligă pe bookmakeri să fie mult mai cumpătați în a cota favoritele prea jos. Tocmai de aceea, există și partide în care deși liderul primește pe propriul teren vizita ultimei clasate, tot ai șansa dublării banilor. Exact precum meciul de la Paris.

Liga a doua din Franța nu este una indicată pariorilor care încearcă să aleagă câștigătoarele meciurilor. Cu multe surprize și, în general, cu destul de puține goluri, Ligue 2 nu inspiră foarte mult la investiții. Există totuși situații care pot deveni excepții de la regulă.

Pau își respectă statutul de nou-promovată

Unul dintre acestea poate fi întâlnit sâmbătă seara, la Paris, acolo unde liderul divizei secunde a Hexagonului primește vizita ultimei clasate, Pau FC. Proaspăt promovată în eșalonul al doilea din Franța, trupa din Pirinei nu a pornit deloc bine acest sezon, iar vizita în Capitală o găsește fără nicio victorie după șase jocuri.

De partea cealaltă, Paris FC forțează promovarea în actuala stagiune, după ce sezonul trecut a fost o dezamăgire de la un cap la altul. Cu un buget de 19 milioane, fosta parteneră a celor de la PSG se află în top și își justifică astfel pretențiile de preamărire. Adversara de sâmbătă are, drept comparație, doar 6,5 milioane de euro de cheltuit pentru sezonul în curs, adică ultimul din toate cele 20 de echipe ale Ligue 2.

E drept, la acest nivel, se pot vedea chiar și surprize mai mari, dar dacă suntem atenți și la cota despre care discutăm în privința unei victorii a Parisului, s-ar putea ca riscul să merite.

KEY POINTS:

  • Nou-promovata Pau nu are nicio victorie în primele ei șase meciuri din Ligue 2 și este pe ultimul loc cu doar trei puncte (golaveraj 2-8)
  • Pau nu a marcat niciun gol în cele trei meciuri disputate în deplasare, reușind doar un 0-0 la Amiens (golaverajul este de 0-5)
  • Echipa din capitala Franței are două victorii, ambele la zero, și o înfrângere în cele trei meciuri disputate pe teren propriu în actuala stagiune
  • Paris are patru victorii și un egal în primele șase etape ale sezonului, trei dintre victorii venind fără să primească gol