Meniu

Poli Iasi - FCSB

Începe festivalul golurilor în capitala Moldovei?

Loviturile pe care FCSB le-a primit în ultimele săptămâni din cauza infectărilor cu virusul Covid-19 au decalibrat total jocul oaspeților de duminică. Rămași fără toți jucătorii ofensivi importanți (Man, Morutan și Tănase fiind în carantină), roș-albaștrii caută acum resurse pentru atac în toate direcțiile. Au noroc însă că duminică întâlnesc o echipă care primește gol ușor, astfel că e de așteptat un meci pe contre și cu ceva goluri.

FCSB caută salvarea de la copiii din academie

De la venirea lui Daniel Pancu pe banca tehnică, Poli Iași a încasat 11 goluri în patru partide, în condițiile în care în prima etapă au învins cu 1-0 pe Chindia. Fostul mare atacant nu a reușit încă să găsească formula câștigătoare pe faza defensivă, dar măcar atacul a început să funcționeze din ce în ce mai bine. Și, în fața unui FCSB decimat de recentele evenimente, e greu de crezut că moldovenii nu vor putea să marcheze măcar o dată.

Pentru echipa din Berceni, problema va fi aceea a marcării golurilor. Pentru că singurul jucător cu nume din atac, Adi Petre, trece printr-o formă extrem de slabă și este criticat din toate părțile. În lipsa lui, fost campioană trebuie fie să improvizeze, fie să aștepte salvarea din partea unui puști adus de la echipa secundă.


KEY POINTS:

  • Iași a marcat în șase din ultimele șapte partide din Liga 1, dar a și primit 11 goluri în ultimele trei
  • Ultimele trei partide între cele două combatante s-au terminat cu același scor, 2-1, de fiecare dată în favoarea oaspeților (FCSB de două ori)
  • Poli Iași a marcat în cele mai recente patru jocuri în care a fost gazdă contra FCSB-ului
  • Moldovenii au înscris în ultimele cinci partide jucate pe teren propriu
  • FCSB a înscris zece goluri în primele patru etape ale Ligii 1, iar în Europa au ratat golul doar în ultima partidă, contra celor de la Liberec