Meniu

PONTURILE din 28 Martie. 5 din 8 câștigătoare

Națioanala României este în capul listei de meciuri pe care le-am ales astăzi, dar mai sunt pregătite încă 4 meciuri din țara noastră. Liga a 2-a își joacă ultima etapă din sezonul regular, iar unele încleștări sunt de-a dreptul spectaculoase. Mai jos ai lista completă a selecțiilor!

ATENȚIE: Dacă vrei să afli mai multe despre meciurile în cauză, inclusiv STATISTICI și PUNCTELE CHEIE, apasă pe pontul partidei care te interesează în lista de mai jos.

PONTURILE ZILEI

România - Germania 0-1 (0-1)
3+
– COTĂ 1.55
📈 (PIERDUT)

Bulgaria - Italia 0-2 (0-1)
NGG
– COTĂ 1.60
📈 (CÂȘTIGAT)

CSM Reșita - FC U Craiova 0-2 (0-1)
2
– COTĂ 1.62
📈 (CÂȘTIGAT)

Mioveni - Aerostar 5-1 (4-1)
1
– COTĂ 1.30
📈 (CÂȘTIGAT)

Concordia - ASU Poli Timi. 2-0 (1-0)
NGG
– COTĂ 1.80
📈 (CÂȘTIGAT)

Pandurii Tg. Jiu - U. Slobozia 1-0 (0-0)
GG
– COTĂ 1.70
📈 (PIERDUT)

Lugo - Sabadell 0-1 (0-1)
NGG
– COTĂ 1.60
📈 (CÂȘTIGAT)

Girona - Albacete 2-1 (0-0)
NGG
– COTĂ 1.62
📈 (PIERDUT)

_______________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante si puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.