Meniu

PONTURILE din 16 Februarie. Watford și Argeș au salvat ziua.

Spectacolul numit Liga Campionilor începe astăzi, iar deschiderea se face cu două meciuri de gală: FC Barcelona - PSG și Leipzig - Liverpool. Alături de ele, mai avem un meci interesant din Liga 1, dar și 3 meciuri din Championshipul englez, un joc din Portugalia și unul din Polonia. Vezi mai jos selecțiile noastre.

PONTURILE ZILEI

FC Barcelona - PSG 1-4 (1-1)
1
– COTĂ 2.05 (PIERDUT)

RB Leipzig - Liverpool 0-1 (0-0)
1
– COTĂ 1.90 (PIERDUT)

FC Argeș - Sepsi 1-1 (0-1)
1X
– COTĂ 1.82 (CÂȘTIGAT)

Arka Gdynia - Leczna 2-1 (1-1)
0-2
– COTĂ 1.70 (PIERDUT)

Tondela - Maritimo 2-1 (1-1)
NGG
– COTĂ 1.75 (PIERDUT)

Stoke - Sheffield Wed 1-0 (0-0)
X2
– COTĂ 1.71 (PIERDUT)

Preston - Watford 0-1 (0-0)
0-2 – COTĂ
1.62 (CÂȘTIGAT)

Wycombe - Derby 1-2 (0-1)
NGG
– COTĂ 1.70 (PIERDUT)

_______________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, pe pagina noastră principală găsiți zilnic Caruselul de Ponturi. Generate automat de către sistemul nostru Sportinsight 1.0, ponturile asociate principalelor meciuri ale fiecărei zile vin cu statistici relevante si puncte cheie. Trebuie doar să dai click pe ele și vei avea la dispoziție toate informațiile necesare!

Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde găsești Biletele zilei, Știri sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri ‘Pariuri de Azi’, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, urmăriți icon-ul 💡. Când îl găsiți, înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti da click pe oricare din cotele de pe site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul). În același timp, softul nostru va calcula automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și vă va arăta care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selecția/biletul vostru.