Meniu

22 Octombrie, la 22:00. Din nou spectacol pe Emirates?

Arsenal va juca al doilea meci al săptămânii, o partidă pe teren propriu în Premier League, împotriva lui Aston Villa, în speranța de a reveni pe drumul cel bun. Tunarii se află pe locul 12, cu 11 puncte, cu un loc și un punct în fața lui Aston Villa, pe care o vor înfrunta în ziua a 9-a de meci. Arsenal a remizat în ultimele două meciuri, ambele catalogate ca fiind câștigătoare, iar căldura crește asupra managerului Mikel Arteta, care a primit un răgaz în precedentul triumf cu Tottenham Hotspur. În remiza 2-2 pe teren propriu cu Crystal Palace, formația din nordul Londrei a avut nevoie de un gol pe final de meci pentru a salva un punct și, în ciuda faptului că este neînvinsă pentru a șasea oară, rămâne neconvingătoare. Arsenal a pierdut două puncte împotriva lui Palace din cauza erorilor de la mijlocul terenului, dar a fost excelentă în defensivă și are trei meciuri fără gol primit în ultimele cinci partide. S-au marcat peste 2,5 goluri în trei din ultimele patru meciuri și au pierdut doar unul din ultimele șase meciuri pe teren propriu. Arsenal a marcat doar două goluri în repriza a doua în Premier League în acest sezon și nu a reușit să înscrie în ultimele trei întâlniri cu Aston Villa.

Arsenal a pierdut două puncte împotriva lui Palace din cauza erorilor de la mijlocul terenului, dar a fost solidă în apărare în ultimele săptămâni, păstrând trei meciuri fără goluri. În trei din ultimele patru meciuri au avut peste 2,5 goluri marcate și au pierdut doar unul din ultimele șase meciuri pe teren propriu.

Arsenal are reputația de a fi o echipă care pornește repede și care a încetinit pe măsură ce meciurile au avansat. Acesta este motivul pentru care au marcat cele mai multe goluri în prima repriză. Ei se luptă în a doua repriză și au fost dominați în majoritatea meciurilor lor. În cazul lui Villa, lucrurile stau diferit; ei se animă în a doua repriză și atunci marchează mai multe goluri. Acesta este tipul de meci la care ne așteptăm, astfel că ne așteptăm ca Arsenal să conducă în prima repriză, iar Villa să conducă în cea de-a doua.

PUNCTE CHEIE:

  • Aston Villa a marcat opt goluri în ultimele cinci meciuri, toate în repriza a doua.
  • Arsenal a marcat doar două goluri în repriza a doua în acest sezon din Premier League.;
  • Aston Villa are trei victorii consecutive în fața lui Arsenal;
  • Arsenal nu a marcat împotriva lui Aston Villa în ultimele trei întâlniri.
  • Ollie Watkins a marcat trei goluri împotriva lui Arsenal în ultimele două întâlniri