Meniu

23 Octombrie, la 19:30. Cale liberă pentru Man. City?

Trei remize consecutive au oprit începutul promițător de sezon al lui Brighton, care va încerca să îmbunătățească lucrurile atunci când va întâlni acasă pe Manchester City, în etapa a noua a campionatului. Brighton se află pe locul patru, cu 15 puncte, la două puncte în spatele ocupantei locului trei, City. Brighton vine după un egal 0-0 cu Norwich și un 0-0 cu Arsenal la începutul sezonului. Ei au doar o singură înfrângere în opt meciuri de campionat în acest sezon, dar sunt pe cale să se confrunte cu cel mai mare test de până acum. Brighton a triumfat cu 3-2 în fața lui City în ultima lor întâlnire, dar nu au marcat mai mult de un gol decât într-unul din ultimele șase meciuri de campionat. Nu au reușit să înscrie în ultimele două meciuri împotriva unora dintre cele mai slabe apărări din campionat, iar împotriva lui City va fi din ce în ce mai greu.

Manchester City vine după o demolare cu 5-1 a lui Club Brugge în Belgia, iar trei puncte aici ar putea să îi pună în fruntea clasamentului pentru această săptămână. Au marcat două sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele trei meciuri și nu au reușit să înscrie decât într-unul dintre ultimele cinci meciuri. După ce au pierdut primul meci al sezonului în fața celor de la Tottenham Hotspur, au ajuns la șapte meciuri fără înfrângere în campionat. În aceste șapte meciuri, City are șase meciuri fără goluri. Au marcat șase goluri în ultimele cinci meciuri, dintre care cinci au fost marcate în repriza a doua. Manchester City poate că a pierdut cea mai recentă întâlnire cu Brighton, dar anterior câștigase opt meciuri la rând împotriva gazdelor.

Ofensiva lui Brighton a fost contondentă în ultimele meciuri; au marcat doar o singură dată în ultimele trei meciuri, iar aceasta a venit în minutul 90. Se vor confrunta cu o echipă a lui Manchester City care se mândrește cu un potențial ofensiv bogat, precum și cu cea mai puternică apărare din campionat, cu doar trei goluri primite. City ar trebui să aibă puține probleme în a face față ofensivei lui Brighton, care este la egalitate pentru cel mai mic număr de puncte din Premier League. Stilul de joc al lui City își obosește adversarii, motiv pentru care marchează cele mai multe goluri în repriza a doua. Anticipăm același rezultat aici, astfel că City ar trebui să înscrie în repriza a doua.


PUNCTE CHEIE:

  • Manchester City este neînvinsă în ultimele șapte meciuri de campionat;
  • Manchester City a marcat cinci din ultimele șase goluri în repriza a doua;
  • Brighton nu a reușit să înscrie în ultimele două meciuri;
  • Brighton este fără victorie în ultimele trei meciuri;
  • Manchester City are șase meciuri fără gol primit în ultimele șapte meciuri de campionat.