Meniu

Preston North End - Watford

Așa cum se întâmplă an de an în Championship, lupta este destul de încâlcită, mai ales pentru Preston, însă Watford are parcă mai mari speranțe de preamărire decât adversara de marți seară. Gazdele se află pe poziția a 11-a, în timp ce adversara este pe 4, iar cele două combatante sunt despărțite și de 12 puncte.

Interesant este că în timp ce Watford este lider în privința jocurilor de pe teren propriu, în deplasare e destul de modestă. Situața la Preston e fix invers, astfel că marți vom avea față în față două echipe care sunt scoase din zona lor de confort. Acest lucru e relevat și de golaveraje. Dacă Waford are acasă 30-11, în 15 meciuri, deci aproape 3 goluri pe meci, în deplasare are 7-9 în 14 partide, deci aproape un gol pe meci. În partea cealaltă, Preston deține un golaveraj de 11-15 în 14 meciuri, deci nici 2 goluri pe meci, în deplasare are 23-22 în 15 jocuri, deci fix 3 pe meci.

În acest context, ne așteptăm ca cele două să facă un joc prudent și să nu riște, confirmând astfel trendul indicat de cifre. Cota de 1.62 pentru “0-2 goluri” nu este chiar cea mai mare, dar credem că merită atenția noastră.

PUNCTE CHEIE:

  • 12 din ultimele 14 deplasări ale lui Watford s-au terminat cu maximum două goluri înscrise;
  • Oaspeții au jucat în meciuri de “sub 2,5 goluri” de 13 ori în precedentele 17 apariții
  • Preston a provocat pariul “sub 2,5 goluri” în 4 din ultimele 5 jocuri disputate;
  • 8 din ultimele 10 jocuri de campionat ale gazdelor s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă;
  • 5 din precedentele 6 confruntări directe jucate la Preston s-au încadrat în pariul “0-2 goluri”;