Meniu

JUVENTUS TRECE UȘOR DE UDINESE

Fanii lui Juventus au trăit multiple senzații de roller-coaster în ultimele zile, după două meciuri nebune ale favoriților, dar se așteaptă acum la o misiune mai ușoară în fața lui Udinese, echipă aflată în mare dificultate în Serie A. Bucuria provocată de revenirea entuziasmantă a bianconerilor în thrillerul de șapte goluri împotriva Romei s-a risipit la mijlocul săptămânii, când au fost învinși de un gol în ultimul minut al prelungirilor de cei mai aprigi rivali în Supercoppa Italiana, după ce Juve deschisese scorul la Milano.

JUVENTUS TRAGE TARE PENTRU LIGĂ

După ce miercuri seară a fost învinsă dramatic într-un Derby d'Italia cu miză mare, Juventus s-a trezit din nou pe un teritoriu din ce în ce mai familiar, acela de a fi pe locul doi în fața arhicunoscutei Inter, care anul trecut a detronat-o ca rege al Serie A. Totuși, situația actuală în clasament este ceva mai dificilă, cu Juve ocupând abia locul 5, dar venind totuși după o serie bună în campionat.

La ultimul șut al unui meci care se îndrepta aparent spre penalty-uri, rezerva Alexis Sanchez a pecetluit prima Supercoppa a campionilor din 2010 încoace, reușind un gol în minutul 121 chiar pe San Siro.

O astfel de înfrângere dezamăgitoare în cea de-a zecea apariție consecutivă a lui Juve în Supercupă i-a readus cu picioarele pe pământ, după o revenire uimitoare cu doar trei zile înainte la Roma.

Oamenii lui Max Allegri au recuperat o cauză aproape fără speranță la sfârșitul săptămânii trecute, când au revenit de la 3-1 pentru Roma în minutul 70 și au câștigat cu 4-3 chiar pe Stadio Olimpico, cu Mattia De Sciglio, care a marcat ultimul gol și mult criticatul Szczesny, care a oprit penalty-ul din prelungiri al lui Lorenzo Pellegrini pentru a asigura toate cele 3 puncte.

Această victorie îi lasă pe bianconeri pe locul cinci în clasamentul din Serie A, având acum șase puncte avans față de echipa lui Jose Mourinho și doar trei în spatele Atalantei, care are încă un meci în minus. Cu toate acestea, majoritatea victoriilor lor au venit în deplasare, iar Juve ocupă doar locul nouă în divizie în ceea ce privește forma de acasă înainte de sosirea lui Udinese pe Allianz Stadium.

Cu toate acestea, ei au totuși precedentul de partea lor în acest weekend, după ce au câștigat ultimele cinci meciuri de campionat împotriva celor de la Fruilani la Torino - marcând cel puțin două goluri de fiecare dată.

stats juve udineseUDINESE, ÎN CĂDERE LIBERĂ

Spre deosebire de gazde, victoria lui Udinese în ultimul meci de campionat disputat în deplasare la Cagliari a venit după ce a adunat patru înfrângeri și trei remize în precedentele șapte meciuri în deplasare - ceea ce indică faptul că se luptă să găsească fluență în afara orașului Udine.

Cu toate acestea, o înfrângere zdrobitoare pe teren propriu s-a dovedit a fi un început nesatisfăcător pentru 2022 duminica trecută, în condițiile în care echipa lui Gabriele Cioffi a înregistrat anterior victorii consecutive la patru goluri în Coppa Italia și Serie A - a învins Crotone cu 4-0 în cupă și a trecut cu patru goluri de Cagliari fără replică.

În timp ce acea pereche de victorii de la sfârșitul anului trecut i-a scos din zona de retrogradare și a promis vremuri mai bune sub o față nouă în banca de rezerve - Cioffi a preluat frâiele de la Luca Gotti în decembrie - întoarcerea tardivă a bianconerilor după o epidemie de COVID-19 în tabără a adus o înfrângere cu 6-2 în fața Atalantei.

Meciurile cu Salernitana și Fiorentina fuseseră amânate anterior de o parte și de alta a pauzei de iarnă, astfel că Udinese are încă unul sau două meciuri în plus față de majoritatea rivalilor săi în lupta pentru supraviețuire.

Cu toate acestea, a lua ceva din întâlnirea cu Juve ar fi un adevărat bonus, având în vedere că au pierdut nouă din ultimele 12 întâlniri cu Bătrâna Doamnă.

PARIURI SUGERATE:

 • Peste 2,5 goluri în meci - cotă 1,85
 • GG - 2.20 / GG3+ la 2.80
 • Total goluri oaspeți O1+ - 2.00
 • Gazdele marchează minim două goluri - 1.57
 • Juventus câștigă și minim două goluri în meci - 1.65

PUNCTE CHEIE:

 • Ultimele 8 meciuri ale lui Juventus din competițiile interne au adus cel puțin două goluri pe tabelă;

 • Toate cele 6 meciuri jucate până acum de Udinese în campionat cu formații de top 5 au consemnat minim două goluri pe tabelă;

 • 14 din ultimele 15 meciuri ale lui Udinese au adus minimul necesare de două goluri pe tabelă, 11 dintre ele bifând chiar pariul GG;

 • Juventus a câștigat și a marcat de minim două ori în ultimele 6 directe jucate acasă (ultimele 4 au avut chiar un minim de 4 goluri pe tabelă);

 • În total, ultimele 13 directe au adus minim două goluri pe tabelă (ultimele 4 au fost chiar GG3+);

 • Toate cele 9 meciuri ale lui Juventus cu ultimele 9 clasate au adus minim două goluri pe tabelă.