Meniu

Salernitana – Cremonese

NE ADUCE SALERNITANA UN CÂȘTIG CONSISTENT?

Serie B este un campionat complicat, mai ales că multe dintre meciurile care se dispută aici se termină la egalitate, rezultat evitat în general de pariori. Totuși, există și partide pe care analiza cifrelor le scot în evidență, așa cum e deplasarea celor de la Cremonese la Salernitana, favorita acestei întâlniri.

Gazdele formează o echipă extrem de bine familiarizată cu aerul îmbâxit al diviziilor inferioare, prezențele în Serie A fiind două și de scurtă durată. Cea mai scurtă, de fapt, pentru că de-a lungul anilor Salernitana a jucat în primul eșalon al Italiei doar doi ani, ultima oară în sezonul 1998/99.

Salernitana are apărare, Cremonese n-are atac

Sezonul trecut, o înfrângere în ultima etapă i-a făcut pe vișinii să rateze calificarea în play-off-ul de promovare, dar anul acesta echipa din Salerno pare mult mai hotărâtă. Cel puțin acasă, evoluțiile gazdelor de luni sunt foarte bune: are zece puncte din patru meciuri și doar două goluri primite.

Singura înfrângere a celor de la Salernitana a venit în fața lui Spal, care a revenit din Serie A și care acum caută promovarea imediată înapoi. Vișiniii au una dintre cele mai bune apărări din campionat, cu cele șase goluri primite fiind pe podium într-un asemenea top.

Adversara de luni, Cremonese, este într-o formă mult mai slabă. Aflată pe ultimul loc cu doar trei puncte în șase etape, echipa din Lombardia nu pare capabilă să facă față adversarilor din prima parte a clasamentului, dacă aceștia marchează. Echipa din Cremona are cel mai slab atac, cu trei goluri înscrise, dar și una dintre cele mai bune apărări din Serie B.

Ne așteptăm ca luni să vedem o victorie a celor de la Salernitana. În plus, nu credem că vom vedea prea multe goluri, tocmai de aceea putem miza și pe pariul “sub 2,5 goluri”.

PUNCTE CHEIE:

  • Salernitana e neînfrântă în meciurile oficiale disputate pe teren propriu în acest sezon. Are un egal și patru victorii la rând (golaverajul în acest interval e de 12-2)
  • Oaspeții nu au învins niciodată în istorie la Salernitana, acolo unde au obținut doar două egaluri și trei înfrângeri
  • Cremonese are șase meciuri la rând fără victorie, din care ultimele trei sunt înfrângeri (golaveraj 3-6 în acest timp)
  • Salernitana e cea mai bună echipă din Serie B în meciurile de acasă, în timp ce Cremonese se află pe ultimul loc în clasament