Meniu

AZI, la 22:00. Intră și Villarreal în spectacolul de la Salzburg?

VEDEM O PLOAIE DE GOLURI ȘI CU OCAZIA VIZITEI LUI VILLARREAL LA SALZBURG?

Unul din duelurile cele mai echilibrate din 16-imile Europa League se joacă la Salzburg, acolo unde Red Bull va primi vizita lui Villarreal. Austriecii vin pe cai mari, după un traseu impecabil în 2021, în timp ce adversara întâmpină probleme serioase în acest început de an, dar miza la meciurile gazdelor e, ca mai mereu, pe goluri.

Mastodontul local din Salzburg a cam pus monopol pe fotbalul austriac, dominarea exercitată de Red Bull fiind aproape totală. Gazdele de joi sunt pe primul loc în campionat, cu doar 3 puncte avans față de Rapid Viena, însă acest avantaj minim este cauzat de traseul ușor oscilant din toamnă.

În 2021, Salzburg a jucat 6 meciuri, din care 5 în campionat, și a câștigat de fiecare dată. Ba mai mult, fiecare din cele 6 victorii au venit la o diferență de minimum două goluri, 4 dintre ele intrând în zona pariului 3+.

Trendul golurilor multe a descris și aventura austriecilor în grupa de Liga Campionilor, acolo unde a dat peste adversari de top. Singurul meci care a exceptat de la această regulă a fost meciul decisiv cu Atletico Madrid jucat acasă (0-2), dar în tur au pus probleme liderului din Spania (1-3). Cu Bayern Munchen a fost redutabilă până la un punct la meciul tur, când a condus cu 2-1, dar a pierdut în final cu 2-6, iar la retur nu a avut nicio șansă (4-1). Punctele au venit contra lui Lokomotiv Moscova, după un egal în prima etapă, 2-2 la Salzburg, și o victorie în Rusia, 3-1.

Villarreal e în scădere de formă

De partea cealaltă, Villarreal a început să obosească după ce în prima parte a stagiunii reușise un traseu excelent, cu doar două înfrângeri, la Sevilla (0-2) și Barcelona (0-4). În 2021, ‘Submarinul Galben’ are 4 victorii, dar cele două din campionat au venit în primele 8 zile ale anului (2-1 la Levante și 4-0 cu Celta), iar celelalte două au fost obținute în Cupa Spaniei în fața unor adversari din ligile inferioare. Villarreal nu a mai câștigat de 5 meciuri, iar în precedentele 8 apariții are o singură victorie, 1-0 în Cupă cu Girona.

Totuși, stilul celor de la Salzburg avantajează de obicei meciurile cu goluri multe, iar despre Villarreal nu se poate spune că i-ar lipsi forța ofensivă. Singura problemă a spaniolilor este legată de absențele unor jucători importanți, precum Iborra, Coquelin sau Mario Gaspar. Chiar și în aceste condiții, ne așteptăm la o partidă cu minimum 3 goluri înscrise, pariu care vine cu o cotă de 1.67.

PUNCTE CHEIE:

  • 16 din ultimele 18 meciuri pe care Salzburg le-a disputat pe propriul teren s-au finalizat cu minimum 3 goluri pe tabelă. Media reușitelor în acest interval este de 5,2 pe joc!
  • Austriecii au reușit să bifeze câștigător pariul 3+ cu 5 din cele 6 partide pe care le-au disputat în grupele Ligii Campionilor din acest an. Media este de 4,5 pe apariție;
  • Ultimele două confruntări directe, ambele câștigate de Villarreal, s-au terminat în zona pariului GG3+;
  • Spaniolii au produs meciuri de 3+ în 4 dintre cele 6 apariții din grupele Ligii Europa ale acestui sezon. Media în acest interval este de 3,7 pe joc;
  • Villarreal vine după două partide în care s-au marcat minimum 3 goluri.