Meniu

30 Octombrie, la 16:00. Atalanta - Lazio

După victoria de miercuri cu 3-1 în fața Sampdoriei, Atalanta se află acum pe locul 5 în Serie A. O primește pe Lazio, care se află cu un punct și o poziție sub ea în clasament. Atalanta a fost condusă cu 1-0 în meciul de la mijlocul săptămânii, dar a preluat conducerea 11 minute mai târziu. Cu un gol marcat în final, Atalanta s-a impus cu 3-1 și și-a extins la trei meciuri recordul de invincibilitate în campionat. Se află la un punct în spatele ocupantei locului patru, Roma, dar se află într-o formă extraordinară, cu șapte puncte din trei meciuri. În acest sezon, rezultatele de acasă au fost slabe, cu o singură victorie în campionat, față de patru în deplasare. Au câștigat două din ultimele trei întâlniri de campionat pe teren propriu cu Lazio.

La mijlocul săptămânii, oaspeții au învins acasă cu 1-0 pe Fiorentina. A fost a patra lor victorie acasă în campionat din acest sezon, iar seria lor de invincibilitate în Serie A se ridică acum la 18 meciuri. Ar fi în lupta pentru titlu dacă ar fi capabili să joace astfel în deplasare. În acest sezon, Lazio are doar patru puncte din cinci meciuri în deplasare în Serie A. Singura victorie în deplasare din acest sezon în campionat a venit împotriva lui Empoli, care pierduse cinci din cele șase meciuri jucate acasă. Lazio are doar un punct din ultimele patru meciuri disputate în deplasare în Serie A, primind câte șapte goluri în fiecare din ultimele două meciuri, cu Bologna și Verona. Pariază pe victoria Atalantei, cu ambele echipe marcând, ca un pariu lateral.

În acest sezon, Atalanta nu a fost în cea mai bună formă pe teren propriu. În prezent, sunt într-o formă bună în Serie A și sunt capabili să o învingă pe Lazio acasă. Vizitatorii au un record slab în deplasare, primind cel puțin două goluri în șapte din ultimele nouă meciuri de campionat pe teren propriu. Atalanta este favorită la victorie.


PUNCTE CHEIE:

  • Lazio a pierdut șapte din ultimele nouă meciuri de campionat disputate în deplasar;
  • Lazio a încasat șapte goluri în ultimele două meciuri de campionat disputate în deplasare, ambele împotriva unor echipe de mijlocul clasamentului;
  • Atalanta are șapte puncte din ultimele trei meciuri de campionat disputate pe teren propriu.