Meniu

22 Octombrie, la 19:30. Genoa, garantul golurilor multe?

Torino și Genoa nu au avut sezoane fantastice în Serie A, iar când se vor întâlni la Torino, ambele vor căuta un impuls care nu poate veni decât din trei puncte. Torino se află acum pe locul 12, cu opt puncte, în timp ce Genoa se află pe locul 18, cu șase puncte. Torino are doar două victorii în nouă meciuri în acest sezon și a păstrat doar o singură foaie albă în precedentele cinci meciuri. Singura lor victorie pe teren propriu în ultimele șase meciuri de campionat a venit împotriva ultimei clasate, Salernitana, dar vin la acest meci după ce au marcat doar într-unul dintre precedentele șase meciuri de campionat pe teren propriu. În trei dintre ultimele cinci întâlniri de campionat ale lui Torino pe teren propriu, ambele echipe au marcat. S-au marcat sub 2,5 goluri în fiecare din ultimele cinci meciuri de campionat, în timp ce patru din ultimele șase meciuri cu Genoa s-au soldat cu sub 2,5 goluri. În aceste șase întâlniri, Torino a obținut patru victorii.

Genoa nu a câștigat în ultimele cinci meciuri și a obținut o singură victorie în ultimele opt partide de campionat. Recordul lor defensiv teribil, cu 18 goluri primite în primele opt meciuri de campionat, este un punct culminant al sezonului lor. În patru din ultimele cinci meciuri, Genoa a primit două sau mai multe goluri. Ei vin după un egal 2-2 cu Sassuolo, în care au fost la un pas de a pierde până când Felipe Vasquez a marcat pe final pentru a-i salva. Doar unul dintre ultimele cinci meciuri ale lui Genoa s-a încheiat fără gol. Mattia Destro, care a marcat patru goluri în ultimele patru meciuri, are un cuvânt important de spus în acest sens. Genoa are o victorie, 0 meciuri fără goluri și nu a reușit să înscrie în două dintre cele patru meciuri de campionat în deplasare din acest sezon.

Atât Genoa, cât și Torino au luptat în defensivă în acest sezon; ambele echipe se află acum în ultima jumătate a clasamentului și au avut un sezon dificil până acum. Cu toate acestea, ambele marchează în mod constant și ne așteptăm ca ambele echipe să înscrie în acest meci.

PUNCTE CHEIE:

  • Genoa a încasat 18 goluri în opt meciuri de campionat;
  • Genoa nu a reușit să înscrie în unul din ultimele cinci meciuri;
  • Torino nu a reușit să înscrie într-unul din ultimele cinci meciuri;
  • Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri de campionat disputate de Torino pe teren propriu;
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale lui Genoa;