Meniu

Simona Halep în mare formă la Linz

Simona Halep nu renunță în seara asta și este răsplătită cu un loc în semifinalele turneului WTA 250 de la Linz. Jucătoarea română a reușit să întoarcă meciul împotriva italiencei Jasmine Paolini, care a arătat un nivel ridicat de tenis, dar apoi a căzut victimă revenirii fostului număr 1 mondial, care a fost condusă cu un set și un break în setul al doilea, dar a reușit să revină în meci și să câștige cu experiență și clasă 1-2 (6-4, 5-7, 0-6).

Halep a declarat după victorie: "Sunt foarte ușurată că am reușit să câștig acest meci. Cu siguranță a fost un meci foarte, foarte greu. A jucat atât de repede, atât de puternic, încât la început nu am avut timp să fac nimic pe teren. Dar apoi am încercat să joc niște slice-uri, să schimb puțin ritmul, iar la final am fost, cred, un pic mai agresivă, iar la final am dominat meciul."

simona


Parcursul incredibil al lui Jaqueline Cristian la acest eveniment continuă, ea avansând în semifinale după ce a intrat pe tabloul principal ca lucky loser. În sferturile de finală, ea a profitat din plin de ocazie, învingând-o pe Veronika Kudermetova, cap de serie numărul 4, cu 6-3, 7-6(5). Acesta va fi al doilea meci din sezonul ei în semifinale.

Aceasta va fi a doua întâlnire a celor două; ultima dată s-au întâlnit în sferturile de finală ale Openului Transilvaniei, unde Halep s-a impus în două seturi și conduce cu 1-0 în meciurile directe.


Halep are un record al carierei de 55-35 pe suprafață hard indoor și are 8-2 pe această suprafață în acest sezon, în timp ce are un record stagional de 24-10 pe toate suprafețele. Jaqueline intră în meci cu un record de 43-25 în carieră pe hard indoor, are 17-6 pe această suprafață în acest sezon și un record stagional de 37-25 pe toate suprafețele.BILETUL din 13 Noiembrie. Alungăm ghionionul!

sbt24Pe baza acestor cifre, a formei lor actuale și a performanțelor anterioare, Simona Haleo pare a fi favorită care se îndreaptă spre finală, dar nu va fi ușor, deoarece Cristian va încerca să își răzbune înfrângerea de săptămâna trecută.


ALTE ARTICOLE INTERESANTE:

BILETUL din 13 Noiembrie. Alungăm ghionionul!

12 Noiembrie 02:30 Carnaval în Sao Paolo