Meniu

01 Noiembrie, la 19:00. Giresunspor - Antalyaspor

Luni, Giresunspor primește pe stadionul Cotanak pe Antalyaspor, în speranța de a câștiga al treilea meci consecutiv pe teren propriu.

Între timp, oaspeții își continuă căutarea primei victorii în Super Lig în deplasare în sezonul 2021-22.

Cu o victorie cu 3-0 în fața lui Kastamonuapor, marți, Giresunspor s-a calificat în turul următor al Cupei Turciei.

Acest lucru a venit după ce sâmbătă a remizat 1-1 cu Gaziantep F.K., care a privat echipa lui Hakan Keles de o a treia victorie consecutivă în campionat.

Serginho i-a adus pe cei de la Cotanaklar în avantaj în minutul 78, dar nu au reușit să reziste, deoarece un autogol al lui Alexis Perez în prelungiri a consfințit remiza.

Vizitatorii de luni au adunat deja opt din ultimele 12 puncte disponibile, după ce au obținut doar unul din cele 18 anterioare, iar în prezent se află la doar un gol diferență de retrogradare.

Urmează pentru ei un meci împotriva unui adversar care a câștigat fiecare dintre ultimele patru întâlniri dintre cele două echipe din 2015 încoace.

Antalyaspor, la fel ca Giresunspor, s-a calificat în turul următor al Cupei Turciei după victoria cu 5-0 în fața lui Diyarbakirspor, joi.

Echipa lui Nuri Sahin avea trei meciuri fără victorie, fiind învinsă cu 2-1 de Istanbul Basaksehir în cel mai recent meci de campionat.

Berkay Ozcan a marcat în ambele reprize pentru a-și pune echipa în control, înainte ca Houssam Ghacha să egaleze în prelungiri pentru Scorpions.

Cu nouă puncte fiecare, oaspeții de luni se află la egalitate de puncte cu gazdele înaintea acestui meci, iar o victorie i-ar scoate din zona retrogradării.

Erol Akdag este în continuare indisponibil din cauza unei afecțiuni musculare, iar jucătorul de 25 de ani, care a avut o singură apariție în acest sezon, este așteptat să rateze meciul de luni.

Se anticipează că Alexis Perez va fi partenerul lui Mamadou Diarra în inima apărării echipei locale, în ciuda angoasei de a trimite mingea pe lângă propriul portar la ultima partidă.

Dogukan Nelik, de la Antalyaspor, este incert pentru deplasarea echipei sale la Giresunspor, deoarece nu a mai jucat de când a suferit o accidentare la genunchi în luna mai.

De asemenea, vizitatorii vor fi lipsiți de Harun Alpsoy și Andrea Poli, care încă se recuperează după accidentări la tendon și, respectiv, la gleznă.