Meniu

JOACA PESTE 375 DE ROTIRI GRATUITE LA SUPERBET!

CE PRIMEȘTI FĂRĂ DEPUNERE CÂND FACI CONT LA SUPERBET?

 • Doar pentru deschiderea contului și validarea identității, Superbet îți oferă 333 Rotriri Gratuite, FĂRĂ DEPUNERE, la Rise of Ra, un joc cu temă clasică de la EGT.
 • Fiecare din cele 333 de rotiri are valoarea de 0.1 RON.
 • Câștigul obținut din bonus are rulaj de doar X1.


CUM IEI PESTE 375 DE ROTIRI GRATUITE LA SUPERBET?

 1. DESCHIDE CONT la Superbet prin ACEST LINK exclusiv.
 2. VERIFICĂ-ȚI IDENTITATEA. La Superbet, e suficient să încarci o poză a actului de identitate. (Dacă totuși apar probleme sau nu îți este clar cum, ai AICI UN GHID).
 3. ÎN 24 DE ORE după verificarea identității vei primi, direct în cont, cele 333 de Rotiri Gratuite, fără depunere, la Rise of Ra.
 4. DEPUNE MINIM 20 DE LEI. Primești un bonus egal cu valoarea depozitului plus alte 50 de Rotiri Gratuite la Shining Crown.
Deschide cont și joacă peste 375 rotiri Gratuite la Superbet


Bonusuri constante pe care le găsești la Superbet:


 • Primești zilnic o rotire gratuită la SUPERSPIN. Roata Norocului de la Superbet e generoasă cu toată lumea și ai șansa să primești o grămadă de bonusuri fără să faci nici o depunere. Poți beneficia de rotiri gratuite la cazino, pariuri gratuite pe care să le joci în secțiunea sport, sau chiar marele jackpot lunar de 50.000 de lei!
 • Îți joci săptămânal șansa la SUPER PRONO. Fie că ești un avid cunoscător al fotbalului sau doar vrei să îți încerci norocul, treaba e simplă: bifează minim două răspunsuri corecte la cele 4 întrebări și ia-ți partea din fondul de premiere de 200.000 lei al fiecărei ediții.
 • Nu uita să verifici PAGINA DE PROMOȚII - locul în care descoperi ofertele cu care ești mereu pe plus! Fie că joci la cazino, fie că joci la pariuri sportive!
Ia cele 375 de rotiri gratuite la Superbet


Termeni și condiții pentru cele 375 de rotiri gratuite

 1. Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează prin link-ul Punepariu, în intervalul 01.06 - 31.07.2023. Vezi aici.
 2. Va trebui să parcurgi procesul de verificare a identității înainte de a primi cele 333 ROTIRI GRATUITE la Rise of Ra.
 3. Rotirile vor fi creditate în maxim 48 de ore după ce ai parcurs procesul de verificare KYC!
 4. Ai la dispoziție 24 de ore să accepți oferta din momentul primirii, în caz contrar acesta va expira.
 5. Rotirile Gratuite sunt valabile doar în jocul de cazino Rise of Ra, timp de 7 zile!
 6. Pentru efectuarea unui depozit de minim 20 de lei se primesc suplimentar alte 50 de rotiri gratuite la jocul Shining Crown plus un bonus egal cu valoarea depozitului efectuat.
 7. Eventualele câștiguri rezultate din urma utilizării rotirilor gratuite trebuiesc rulate o singură dată înainte de a putea fi extrase.
 8. Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile.
 9. Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Dacă ai beneficiat în trecut de o ofertă de bun venit la Superbet, nu mai poți beneficia din nou. Orice abuz poate duce la neacordarea sumei suplimentare și la închiderea contului. Nu deschide cont prietenei, soției, mamei etc și apoi să ne întrebi de ce nu ai primit bonusul menționat în acest articol.
 10. Trebuie să bifezi toate căsuțele de marketing la înregistrare (grijă la acest punct, pentru că mulți nu îl îndeplinesc și apoi se întreabă de ce nu au primit freebet-urile).
 11. Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 12. Oferta se supune termenilor generali Superbet.


Ce câștigi la Rise of Ra

Rise of RA este un joc cu o structură clasică, 3 linii și 5 coloane cu 15 linii de plată. Ce îl face atractiv în mod special în multitudinea de jocuri cu temă egipteană este conectarea la Jackpotul cu 4 niveluri de la EGT, unde se pot câștiga chiar și valori ce depășesc 2 milioane de euro (în cazul jackpotului de la Superbet).

Cel mai valoros este simbolul WILD, care înlocuiește orice alt simbol din joc (în afara Scatterului) și care dublează câștigurile în care este inclus. O linie de simboluri WILD îți plătește de 15.000 de ori miza jucată pe acea linie (sau de aproximativ 666 de ori miza totală).

Frumusețea jocului constă însă în runda bonus. Prin blocarea pe ecran a cel puțin 3 simboluri Scatter activezi runda bonus - ai de început 15 runde gratuite în care toate câștigurile obținute sunt triplate. În plus, e posibil să deblochezi în continuare runde bonus în timp ce ești deja în specială.

Dacă la final nu ești mulțumit de câștig, poți oricând folosi funcția Gamble pentru a dubla câștigul (ce-i drept, poți la fel de bine să îl și pierzi).

Tabel de plati 375 rotiri gratuite Rise of RaVolatilitate Rise of Ra

EGT a mizat în cazul jocului Rise of Ra pe o volatilitate medie spre crescută. Acest lucru se datorează câștigurilor mai rare în timpul jocului de bază, dar care pot exploda în cadrul rundelor gratuite.

Chiar dacă este un joc ce contribuie la Jackpotul EGT, are un RTP de 95,79%, peste alte jocuri populare ale producătorului bulgar, cum ar fi Burning Hot sau Dazzling Hot.


Verifică și alte bonusuri EXCLUSIVE, fără depunere, la Superbet

La Superbet ai mereu promoții pe alese - fie că ești deja client existent sau urmează să intri în lumea celui mai bun cazino din România, ai la dispoziție mai multe oferte din care să alegi. Cum bonusul fără depunere de bun venit îl poți primi o singură dată, sugestia noastră este să alegi înțelep și să decizi care e jocul la care simți că ai cea mai bună șansă să scoți banii de vacanță!