Meniu

SUPERBET: 209 ROTIRI GRATUITE LA SHINING CROWN


Pentru că am văzut multe întrebări referitor la acordarea bonusurilior constând în rotiri gratuite, ne-am decis să facem un articol informativ care să vă ajute pentru a beneficia cât mai rapid și ușor de aceste promoții. În continuare, vom trece prin cele mai importante întrebări:

  • Ce trebuie să fac pentru a primi bonusul?
  • În ce constă, mai exact, bonusul de rotiri gratuite?
  • Cum îl rulez?
  • Cum pot face retragerea câștigului?
  • Pot beneficia și de alte bonusuri?


1. Ce trebuie să fac pentru a primi bonusul?

Sunt doar 3 pași simpli pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea beneficia de acest bonus:

  • În primul rând, trebuie să îți deschizi cont prin linkul ofertei https://promo.punepariu.ro/caz... Orice cont existent sau făcut printr-un alt link nu va fi eligibil pentru acest bonus. În pagina de înregistre este necesar să completezi toate datele. Toate datele sunt stocate într-un mod securizat de către operator, fără ca vreo informație să ajungă la noi. În momentul în care faci înregistrarea, ai grijă să îți dai acordul pentru a primi bonsuri și oferte din partea operatorului. În caz contrar, nu vei putea beneficia de această ofertă.
  • Apoi, trebuie să validezi contul și să îți verifici identitatea. Validarea contului presupune confirmarea adresei de email și a numărului de telefon, iar verificarea identității se face prin încărcarea unei poze a actului de identitate, conform cerințelor legale (găsești aici mai multe detalii https://punepariu.ro/faq/verif...)
  • După ce primești mesajul că verificarea contului a fost finalizată, vei primi în cont, în aproximativ 24 de ore, rotirile gratuite. La prima logare în cont după ce rotirile au fost acordate, vei primi un mesaj de tip pop-up prin care ți se cere să accepți bonusul. Ai la dispoziție un timp limitat (de regulă 24 de ore) după emiterea bonusului pentru a da accept.
Superbet Bonus


2. În ce constă, mai exact, bonusul de rotiri gratuite?

După cum îi spune și numele, sunt runde de joc (rotiri) oferite gratuit pe jocul selectat (în cazul acesta, Shininig Crown).

Pentru bonusul oferit prin linkul nostru (https://promo.punepariu.ro/caz...), toate liniile sunt active în cadrul rotirilor gratuite, iar miza per rotire este de 20 de bani.

Rotirile sunt disponibile exclusiv pe jocul specificat și sunt vizibile în momentul în care deschizi jocul. Chiar dacă între timp ai alimentat contul și ai bani în balanța reală (nu este necesar însă acest lucru pentru a beneficia de bonus), rotirile vor fi alocate prima dată și se va trece la jocul din balanța reală doar după epuizarea rundelor gratuite.

Poți folosi rotirile în cadrul unei singure sesiuni de joc sau în cadrul mai multor sesiuni, după bunul plac. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este că bonusul are o valabilitate de 7 zile de la momentul acceptării, iar rotirile care nu sunt folosite în acest interval vor expira automat.


3. Cum rulez bonusul?

Desigur, prima condiție este să joci rotirile gratuite. Toate câștigurile obținute în urma rotirilor vor fi transferate, prima dată, în balanța bonus. Pentru a transfera ulterior bonusul în balanța reală este necesar să îl rulezi o dată. În cazul în care există deja fonduri în balanța reală, acestea vor fi folosite prima dată pentru rulaj.

Exemplu: Să presupunem că din cele 209 rotiri gratuite ai câștigat 50 lei. Acești bani vor apărea în balanața bonus. Acum, este necesar să joci runde cu o valoare totală de cel puțin 50 lei pentru a-l putea transfera în balanța reală. (dacă, spre exemplu, vei continua să joci pe mize de 20 de bani, va fi necesar să joci 250 de runde pentru a finaliza condițiile de rulaj a bonusului. Dacă mărești miza la 40 de bani, vei avea nevoie de 125 runde, și tot așa).

Atenție! Câștigurile obținute în timpul rulajului nu contribuie în nici un fel la rulajul total. Exemplu: Ai de rulat 50 lei pentru a converti bonusul și joci pe o miză de 1 leu. După 10 rotiri obți o plată de 250 lei. Rulajul rămâne cel de 10 lei (aferent celor 10 rotiri x 1 leu rotirea), iar dacă banii au mizați din balanța bonus, câștigul se va duce tot în balața bonus. Totuși, rulajul rămas de efecutat este de 40 lei (50 - 10 lei), nefiind influențat de câștigul nou adăugat. Dacă însă nu finalizezi de rulat bonusul în termenul acordat de operator, vei pierde și toate câștigurile generate de acesta.

Mai trebuie să ții cont că:

  • Ai la dispoziție 7 zile pentru a finaliza rularea bonusului;
  • Dacă vei face o solicitare de retragere de bani în timp ce bonusul este activ vei pierde automat bonusul și toate câștigurile din acesta;
  • Există jocuri excluse (care nu contribuie) de la rularea bonusului (exemple: Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King, Aviator)
  • Poți avea un singur bonus activ pe cont pe fiecare secțiune (sport și cazino). Astfel, dacă mai câștigi un alt bonus la Super Spin sau altă ofertă a Superbet, trebuie să finalizezi condițiile primei oferte pentru a activa următorul bonus.
Superbet Bonus



4. Cum pot face retragerea câștigului?

După ce ai terminat de rulat bonusul, în cazul în care dorești să retragi fondurile obținute, este necesar ca în primul rând să ai o metodă de plată activă pe cont.

Pe scurt, ai 4 metode de plată;

  • cu ajutorul unui card bancar (cea mai comodă);
  • direct în agențiile Superbet (cea mai rapidă);
  • prin transfer bancar;
  • prin Paysafecard, Skrill, Neteller.

Metoda prin care depui este și metoda prin care vei putea retrage (dacă depui de pe un card, poți retrage doar pe acel card, dacă ai depus prin transfer bancar va trebui să folosești același cont, și tot așa). Desigur, dacă nu mai vrei să foloseți metoda respectivă (să zicem că ai depus prin card, dar între timp cardul a fost pierdut sau are o creanță pe el), poți adăuga o altă metodă de plată (faci o depunere în agenție) și vei beneficia și de această metodă de retragere.

Aceste cerințe sunt cerințe legale și ele există la absolut orice operator licențiat.

Nu uit că metoda prin care faci depunerea trebuie să corespundă datelor de pe cont (în cazul cardului bancar, numele de pe card să fie același cu numele celui care are contul la operator). Operatorul are dreptul să solicite dovezi ale metodei de plată utilizate (extras de cont bancar, poze ale titularului și ale cardului).


5. Pot beneficia și de alte bonusuri?

Desigur! Ai la dispoziție o serie de alte bonsuri, începând cu bonusurile aferente primelor 3 depozite. Aici, poți beneficia în total de alte 300 rotiri gratuite plus până la 100% din totalul sumelor depuse.

Ai zilnic o rotire gratuită la Super Spin (de care poți beneficia chiar și fără să alimentezi contul).

Găsești zilnic noi promoții în secțiunea dedicată a site-ului Superbet. Totuși, pentru aceste promoții se vor folosi fonduri din balanața reală (fie că este vorba de depuneri efectuate sau bonusuri convertite în balanața reală).