Meniu

13.03, la 16:30. VfL WOLFSBURG – SCHALKE 04

O ANIHILEAZĂ WOLFSBURG PE SCHALKE?

Wolfsburg este în pole-position pentru a reveni în cercul select al Ligii Campionilor și tratează foarte serios orice partidă în această perioadă. De partea cealaltă, Schalke traversează cel mai prost moment din ultimii 30 de ani și este ca și retrogradată, iar atacul alb-albaștrilor pare o glumă. Este destul de simplu să ne gândim la o victorie a gazdelor la zero.

Cu 10 puncte după 24 de etape și doar o victorie obținută în acest timp, Schalke numără zilele rămase până la terminarea acestui sezon. Cu 10 etape rămase de disputat, echipa din Gelsenkirchen ar trebui să recupereze cel puțin 9 puncte față de Arminia Bielefeld ca să prindă locul de baraj, dar nu există niciun argument concret care să susțină o asemenea ipoteză. Fără victorie în deplasare, Schalke a strâns doar 4 egaluri și a marcat de 8 ori în 11 jocuri, iar la capitolul golurilor primite stă deplorabil: 35, cu 11 mai multe decât următoarea în acest clasament al rușinii.

Wolfsburg nu a pierdut acasă

În același timp, Wolfsburg se descurcă excelent. Aflată pe locul 3, la 8 puncte de locul 2 ocupat de Leipzig și la 5 în fața lui Leverkusen, echipa de pe poziția a 5-a, trupa alb-verzilor are o șansă mare să revină în Liga Campionilor. Prestațiile excelente ale ‘lupilor’ au venit în special acasă, acolo unde nu doar că nu au pierdut, dar din 11 meciuri jucate au primit gol în doar 5. În ultimele 5 partide jucate pe propriul teren, Wolfsburg a scos mingea din plasă doar contra lui Leipzig (2-2), în timp ce la general are 7 meciuri fără gol primit din ultimele 8 de Bundesliga.

Pariul NGG poate fi jucat pentru siguranță, mai ales că a primit o cotă excelentă, 1.85, de vă puteți orienta inclusiv spre o victorie fără gol primit a celor de la Wolfsburg, pronostic care are o cotă de 2.35.

PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele 8 meciuri de Bundesliga ale lui Wolfsburg, pariul NGG a ieșit câștigător de 7 ori;
  • Gazdele nu au primit gol în precedentele 4 meciuri oficiale disputate pe propriul teren. În acest interval, au obținut 3 victorii și au acumulat un golaveraj de 6-0;
  • ‘Lupii’ au cea mai bună defensivă din Bundesliga în meciurile disputate acasă, cu doar 8 goluri primite în 11 partide;
  • 5 din ultimele 6 meciuri oficiale ale lui Schalke s-au încadrat în limitele pariului NGG. În acest timp a făcut de două ori 0-0, iar golaverajul în celelalte 4 meciuri este 1-13;
  • Schalke are 9 înfrângeri în meciurile de campionat disputate contra echipelor din Top 8, iar golaverajul este unul catastrofal: 1-34!
  • Ambele confruntări directe din acest sezon s-au terminat cu victoria la zero a lui Wolfsburg.