Meniu

Academie

Freebet - Pariu Gratuit

Un Pariu Gratuit (Freebet) este un tip de bonus acordat de către casele de pariuri ce trebuie folosit integral pe un singur pariu. În urma utilizării lui, vei rămâne doar cu profitul, nu și cu suma pariată. De cele mai multe, suma cu care rămâi după utilizarea pariului gratuit nu mai are alte condiții de rulaj.

Exemplul 1: Ai primit un Pariu Gratuit de 50 lei. Plasezi pariul pe un eveniment la cotă de 1.8 lei și pariul este câștigător. Vei rămâne cu un câștig de 50 (valoarea pariului gratuit ) x 1.8 (cota la care ai pariat) - 50 (valoarea bonusului) = 40 lei. Dacă regulamentul promoției nu specifică altfel, vei putea retrage acești 40 lei.

Exemplul 2: Ai primit un Pariu Gratuit de 100 lei. Plasezi acest pariu pe un acumulator la cotă de 3.2. Dacă pariul este câștigător, vei rămâne cu un câștig de 100 x 3.2 -100 = 220 lei.

Exemplul 3: Primești un Pariu Gratuit de 50 lei și decizi să îl plasezi pe o cotă de 1.2. Dacă pariul este câștigător, vei rămâne cu un câștig de 50 x 1.2 - 50 = 10 lei.

După cum se vede și din aceste exemple, chiar dacă este permis, nu este indicat ca pariurile gratuite să fie plasate la cote mici.

Citește GHIDUL introductiv al pariorului începător