Meniu

Protecția Datelor

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

SC Sportinsight S.R.L., domiciliata in Bucuresti, Sos. Pavel Kiseleff nr. 14, et. 2, ap. 16, sector 1, CUI: RO 42048071, J40/17473/2019 reprezentată prin Negrila Ionut Bogdan în calitate de Administrator (denumită în cele ce urmează „Sportinsight”), este o platforma de marketing afiliat.

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un argument fundamental al Sportinsight, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneazoastră în deplină concordanța cu Regulamentul (UE)2016/679 (“ Regulamentul general privind protectia datelor “ sau “GDPR”).

Sportinsight vă respectă dreptul la confidențialitate și este dedicată protejării datelor dumneavoastră cu caracter personal și folosirii corespunzătoare a acestor date.

Din perspectiva protecției datelor cu caracter personal, Sportinsight este Operator de date cu caracter personal în ce privește datele cu caracter personal pe care ni le transmiteți.

Această Notificare de confidențialitate explică modalitatea în care Sportinsight procesează (colectează, stocheaza, transmite, utilizează) datele cu caracter personal pe care ni le trasnmiteti atunci când vizitați pagina noastră de internet și/sau pe care ni le comunicați în alt mod, sau pe care le generăm cu privire la dumneavoastră, precum și care vă sunt drepturile.

La momentul colectării datelor cu caracter personal pot fi furnizate alte informații, după necesitati, prin intermediul altor documente (cum ar fi, fără a se limita la, campanii promoționale, etc.) în conformitate cu scopul pentru care datele cu caracter personal vor fi folosite. Cu toate acestea, colectarea de către noi, în orice situație, de date cu caracter personal, va fi guvernată de condițiile generale ale acestei Declarații de Confidențialitate, care vor prevala asupra altor documente în caz de discrepanțe.

Înainte de a ne transmite orice informații, vă rugăm să citiți cu atenție și pe îndelete această Notificare de Confidențialitate. DACĂ NU ÎNȚELEGEȚI ACEASTĂ NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE, NU VĂ ÎNREGISTRAȚI PE SITE-UL NOSTRU ȘI NU NE TRANSMITETI DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL.

Prin prezenta confirmați faptul că datele cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție sunt furnizate de dumneavoastră din proprie inițiativă și acestea vor fi folosite în scopurile prevăzute în această Notificare de Confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza periodic această Notificare de Confidențialitate, în orice moment la discreția noastră. Veți fi notificat în prealabil în legătură cu aceste modificări și/sau actualizări, pe care vă rugăm să le citiți cu atenție și să vă asigurați că le înțelegeți.

CE DATE PRELUCRAM DESPRE TINE?

Politica Sportinsight este de a colecta si prelcra doar datele care ne sunt necesare ca sa iti oferim cea mai placuta experienta atunci cand navighezi pe site-ul web si aplicatiile detinute de Sportinsight. In general, prelucram urmatoarele date despre tine:

  • Adresa de e-mail;
  • Geolocalizarea generala a dispozitivului de pe care navighezi/te autentifici in contul de client;
  • Gradul de utilizare si activitatile tale pe platformele detinute de Sportinsight.
  • Interesele si preferintele legate de produsele din platformele detinute de Sportinsight.

IN CE SCOP PRELUCRAM DATELE TALE

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  1. Pentru crearea si administrarea contului pe platfomele detinute de Sportinsight: Va puteti creea un cont pe Punepariu.ro doar daca ne oferi obligatoriu adresa ta de e-mail. Vom folosi emailul tau pentru iti trimite link-ul de autorizare cont si pentru a comunica cu tine in general.
  2. Logarea in contul de client: Iti oferim optiunea de a te loga in contul de utilizator prin conectarea in contul tau existent de Facbook, Google, Yahoo sau Apple (conectare prin retele de socializare). Pentru conectare esti redirectionat pe pagina retelei tale sociale unde te poti loga cu datele tale de utilizator.
  3. Creearea de profiluri de client in scop de marketing direct: In functie de interactiunile si comportamentul tau pe platformele detinute de Sportinsight, colectam si prelucram prin intermediul partenerilor nostrii datele tale pentru a-ti creea profilul tau de client in vederea personalizarii ofertei nostre conform preferintelor tale.
  4. In vederea profilarii prelucram urmatoarele date:
  5. Adresa de e-mail;
  6. Istoricul interactiunilor tale cu platformele detinute de Sportinsight.
  7. Selectia de evenimente pe care le-ai adaugat in Bilet (Betslip) si ulterior le-ai eliminat sau le-ai transmis catre platforma Operatorului preferat.
  8. Navigarea online: Atunci cand vizitezi platformele detinut de Sportinsight si te autentifici in contul de utilizator, mai colectam cu ajutorul cookie-urilor si alte obtinute de la dispozitivul pe care il folosesti, cum ar fi:
  9. Adresa IP;
  10. Brower-ul de internet pe care in folosesti si versiunea sistemului de operare al dispozitivului.
  11. Date de protocol HHTP/HTTPS;
  12. Durata vizitel/activitatii tale pe platforma Punepariu.ro;
  13. Locatia generala a dispozitivului. (daca este activa Geo-locarea);
  14. Apararea drepturilor in justitie: Atunci cand ne aparam interesele in justitie impotriva unor pretentii/reclamatii nejustificate vom prelucra datele tale necesare formularii unor intampinari, concluzii scrise cereri sau documente specifice.
  15. Proceduri si investigatii ale autoritatilor si/sau organelor judiciare: Conform legii, vom furniza autoritatilor si institutiilor competente, in cadrul unor proceduri/investigatii formale sau a altor demersuri prevazute de lege.

DURATA PENTRU CARE VĂ PRELUCRĂM DATELE

Ca principiu, Sportinsight va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți utilizator inregistrat, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Sportinsight.

În situaţia în care sunteți utilizator inregistrat și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, Sportinsight va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul de mai jos..

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Sportinsight va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Sportinsight pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Sportinsight, conform celor descrise în prezentul document;
  • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Sportinsight cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către Sportinsight a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
  • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
  • o acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • o în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • o în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • o în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • o în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • o datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, Sportinsight să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
  • o persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • o prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • o operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  • o persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
  • o în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al Sportinsight sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care Sportinsight poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
  • o în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
  • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: [email protected]
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să citiți Politica fisierelor de tip Cookie aferenta Punepariu.ro.