Meniu

Cum te putem ajuta?

Verificarea Contului la SUPERBET


Inregistrare SuperbetVerificarea contului de pariuri la Superbet

1-3 zile lucrătoare

Află cum se verifică identitatea contului de pariuri Superbet! Urmărește acest articol pentru a trece cât mai rapid prin procesul de verificare a identitătii la Superbet. Altfel te vei complica! Vezi care sunt și cele mai comune întrebări ale pariorilor despre procesul de verificare KYC la Superbet.

Imediat după deschiderea contului, în partea din dreapta sus va apărea un Mesaj prin care ți se va cere să îți verifici identitatea. Urmează indicațiile din mesaj și Uploadează o poza/copie clară și cu nimic ascuns după actul tău de identitate.

Poți efectua verificarea identității și în agențiile Superbet.

Asta este tot! Este cel mai SIMPLU proces de verificare a identității dintre toate casele de pariuri.Întrebări Comune despre procesul de verificare a identității:

1. Mai am nevoie să trimit și altceva?

În Cazul Superbet, este suficient să transmiți o copie clară a actului de identitate. Exista totuși și situații când ți se poate cere să trimiți un selfie cu Cartea de Identitate în mană, dar aceste cerințe sunt excepții.

2. Ce trebuie să fac să nu îmi fie respinse documentele?

Ai grijă ca informațiile de pe copia/poza Cărții de identitate să fie vizibile, clare și ușor de citit. Nu trebuie să acoperi informații (doar în cazul eventualelor poze după card, dar atunci staff-ul agenției îți va spune concret ce să acoperi). De asemenea, trebuie ca în poza să cuprinzi toate cele 4 colțuri ale documentului; în caz contrar poza va fi considerată decupată și va fi refuzată.

3. Ce se întâmpla dacă nu îmi verific contul?

Vei fi limitat pentru depuneri la maxim 900RON (echivalentul a 200€) și nu vei putea retrage nicio suma din cont. Trimite actul de identitate spre verificare imediat după verificarea contului. În 99 % din cazuri verificarea durează foarte puțin dacă trimiți copia după Cartea de Identitate în aceeași zi cu deschiderea contului.

4. În cât timp trebuie verificat contul?

Conform legii procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi închis iar toți banii de pe acesta vor fi virați către bugetul statului.

5. Cât timp durează verificarea contului?

Variază intre 2 ore și 48 de ore. Cu cât transmiterea Documentelor va fi mai rapida, cu atât exista șanse mai mari ca verificarea să dureze mai putin. Se pare că dintr-o eroare tehnică, sunt situații când actul trimis spre verificare de către client nu ajunge să fie înregistrat în sistem sau unii pariori își verificat contul cu succes, dar după un timp le apare că identitatea contului nu a fost verificată. În ambele cazuri ar trebui să contactezi serviciul de suport clienți prin Chat-ul de pe website sau trimite un email la [email protected] .

Deschide cont la Superbet prin acest link, verifica-ți contul și joacă cele 123 de rotiri gratuite fără rulaj.

Nu uita că ai 24 de ore la dispoziție sa accepți bonusul din momentul acordării lui. In caz contrar, bonusul va expira.