Meniu

TURCII ÎI UMILIESC PE FEROEZI

TURCIA

Turcia a concurat în Liga B la primele două turnee ale Ligii Națiunilor. A fost retrogradată în sezonul 2020/21 după ce a pierdut în fața Serbiei la loviturile de departajare în deplasare. Turcii vor avea ca obiectiv să revină în Liga B cât mai curând posibil, iar cu Lituania și Luxemburg în grupă, au șanse mari de a reuși acest lucru. Ei se vor putea concentra pe încercarea de a obține promovarea și pe pregătirea pentru următoarele calificări europene, având în vedere că nu vor participa la Cupa Mondială de la sfârșitul anului.

Insulele Feroe au pierdut ultimele două meciuri, dar nu sunt ca Portugalia sau Italia. Au rămas neînvinse în ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu și au suferit o singură înfrângere în fața Italiei în precedentele 12 întâlniri. Turcia ar trebui să fie capabilă să avanseze din ceea ce pare a fi o grupă slabă.

FER

INSULELE FEROE

În sezonul 2020/21, Insulele Feroe au fost promovate din Liga D.

Cu trei victorii și trei remize împotriva Maltei, Letoniei și Andorrei, au fost neînvinse. Au învins Gibraltar și Liechtenstein în precedentele două meciuri, după ce pierduseră patru la rând înainte. În Liga Națiunilor au câștigat un singur meci în deplasare, în Liga Națiunilor, și acela a fost în Andorra. Cu acel triumf în Andorra și un altul împotriva Liechtensteinului, au câștigat doar două din ultimele 24 de meciuri în deplasare. Turcia ar trebui să câștige și să conducă la pauză și la finalul meciului.

După ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, Turcia trebuie să se reconstruiască. În această bătălie, ei trebuie să înceapă, de asemenea, să urce din nou în Ligă. Grupa lor nu este deosebit de dificilă și ar trebui să fie capabili să avanseze. Insulele Feroe se află într-o formă proastă, având doar două victorii în ultimele 24 de meciuri în deplasare. Turcia este favorită să câștige.


PUNCTE CHEIE:

  • Insulele Feroe au obținut doar două victorii în ultimele 24 de meciuri disputate în deplasare.
  • Turcia a pierdut doar unul din ultimele 12 meciuri internaționale disputate pe teren propriu.
  • Aceste două victorii în deplasare ale Insulelor Feroe au fost obținute în fața unor adversari modeste, Liechtenstein și Andorra.