Meniu

BELGIA SPULBERĂ POLONIA CU 6-1

BELGIA

La începutul Ligii Națiunilor, belgienii și polonezii au avut sorți de izbândă, Belgia pierzând, iar Polonia câștigând. În ziua a doua a meciului, cele două se vor confrunta, Belgia fiind gazdă și încercând să iasă din ultimele trei locuri. Între timp, Polonia se află pe locul doi și are nevoie de o victorie pentru a depăși Olanda. Belgia a fost umilită cu 4-1 de Olanda în meciul de debut din Liga A, Grupa 4, rămânând cu o singură foaie albă în șapte meciuri.

De asemenea, a fost în declin, câștigând doar două din precedentele șapte meciuri și cedând două sau mai multe goluri în patru dintre aceste șapte partide, ceea ce este un motiv de îngrijorare. Au pierdut deja trei meciuri consecutive în Liga Națiunilor și, după ce au ajuns în finală în ediția precedentă, s-ar putea să aibă probleme să o facă din nou.

POL

POLONIA

Polonia a revenit de la un gol înfrângere pentru a învinge o echipă din Țara Galilor sub forța sa în primul meci, în timp ce Țara Galilor și-a odihnit jucătorii înaintea finalei de baraj pentru calificarea la Cupa Mondială. Polonezii se vor confrunta cu un test dificil aici, în timp ce Belgia încearcă să își răzbune înfrângerea din primul tur. Spre deosebire de belgieni, polonezii au câștigat ultimele două meciuri și sunt neînvinși în ultimele trei.

Pe de altă parte, Polonia a păstrat doar o singură foaie albă în cinci meciuri, ambele echipe marcând în patru dintre ele. Aceștia vin în acest meci în plină ascensiune, marcând în fiecare din ultimele 19 meciuri. Ultima dată când nu au reușit să marcheze a fost în înfrângerea din Liga Națiunilor cu 2-0 în fața Italiei în 2020. S-au marcat peste 2,5 goluri în trei din ultimele cinci meciuri și în șase din ultimele zece deplasări.

Aceasta va fi prima dată când aceste două țări se întâlnesc de la calificările pentru Euro 2008, în 2006/07. Ambele echipe se prezintă la acest meci cu un bilanț mixt, dar cu serii puternice de goluri și cu jucători de atac în formă maximă. Principalele preocupări ale managerilor, în funcție de calitatea cu care au de-a face în atac, ar putea fi în apărare. Polonia va căuta să se bazeze pe victoria din prima rundă, în timp ce Belgia va căuta să își revină după o înfrângere, astfel că nu ne așteptăm ca niciuna dintre cele două echipe să stea pe loc, de aceea vom merge pe peste 2,5 goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • Trei din ultimele cinci meciuri ale Poloniei au avut peste 2,5 goluri.
  • Belgia are trei înfrângeri consecutive în Liga Națiunilor.
  • Fiecare dintre ultimele patru meciuri din Liga Națiunilor a produs peste 2,5 goluri.
  • Belgia are o singură partidă fără gol primit în ultimele șapte meciuri.
  • Polonia a marcat în fiecare din ultimele 19 meciuri.