Meniu

12 Mai 21:45 Georgia - Bulgaria

GEORGIA

Georgia a început în forță în Grupa 4 a Ligii C din Liga Națiunilor. În a patra zi de meci, va primi vizita Bulgariei în speranța de a-și extinde avansul la opt puncte. Georgia conduce grupa cu nouă puncte, cu șapte mai multe decât Bulgaria, care se află pe poziția a treia. Victoria Georgiei cu 3-0 în deplasare în fața Macedoniei de Nord a arătat clar ambițiile sale: vrea să promoveze. Acesta a fost al optulea meci la rând fără înfrângere, din care au câștigat șapte.

Au păstrat șase meciuri fără goluri în șapte partide și au marcat cel puțin trei goluri în fiecare dintre primele trei meciuri din Liga Națiunilor din acest sezon. În primele trei meciuri din această competiție, gazdele au marcat în total 12 goluri, în timp ce au primit doar două. Au câștigat trei meciuri consecutive pe teren propriu și au câștigat două meciuri consecutive în deplasare înainte de astăzi.

bulg

BULGARIA

Bulgaria, pe de altă parte, se luptă pe toate planurile, nu doar în acest turneu. Nu au câștigat în ultimele șapte meciuri, inclusiv o înfrângere cu 5-2 acasă în fața Georgiei. Bulgaria a încasat două sau mai multe goluri în patru din ultimele șapte meciuri și nu a păstrat niciun gol în ultimele zece meciuri. Nu au reușit să marcheze decât într-un singur meci din cele zece. S-au marcat peste 2,5 goluri în șapte din ultimele zece întâlniri, Bulgaria fiind la adăpost în majoritatea acestora.

În aceste zece partide, vizitatorii au doar două victorii, dar au un bilanț oribil în deplasare, neavând nicio victorie în 21 de partide în deplasare. Bulgaria a pierdut trei din ultimele patru meciuri disputate în deplasare, primind două sau mai multe goluri în fiecare dintre ele.

in acest meci, cele două echipe au avut formații de start radical diferite. Georgia s-a îmbunătățit în ultimele meciuri, iar o serie de opt meciuri fără înfrângere le-a dat impulsul de care au nevoie aici. Ei se întorc acasă după două victorii în deplasare și se confruntă cu o echipă care s-a luptat mult în deplasare. Georgia este favorită la victorie.

PUNCTE CHEIE:

  • Georgia este neînvinsă de opt meciuri.
  • Georgia are trei victorii consecutive pe teren propriu.
  • Georgia are șase meciuri fără gol primit în șapte partide.
  • Bulgaria nu are nicio victorie în 21 de meciuri în deplasare.
  • Bulgaria a primit două sau mai multe goluri în trei din ultimele cinci meciuri.