Meniu

REALUL O SPULBERĂ PE LEVANTE

REAL MADRID

Real Madrid o primește pe Levante pe Santiago Bernabéu în acest meci din La Liga spaniolă. Echipa gazdă a fost deja desemnată campioană pentru a 35-a oară și are 81 de puncte, în timp ce oaspeții au 29 de puncte și se află pe locul 19. Real Madrid a pierdut cel mai recent meci în ciuda faptului că a odihnit mai mulți jucători cheie. Este posibil să o facă din nou, acum că și-au asigurat titlul de campioană și se concentrează pe viitoarea finală a Ligii Campionilor împotriva lui Liverpool.

Madridul a pierdut doar patru din ultimele 16 meciuri, câștigând celelalte douăsprezece. În toate competițiile, au fost 17 meciuri fără remiză. Madrid a câștigat doar trei din ultimele nouă meciuri disputate împotriva lui Levante, doar Villareal având un procentaj de victorii mai mic în această perioadă. În ultimele patru meciuri pe teren propriu împotriva lui Levante, au obținut doar o victorie.

real

LEVANTE

Levante se luptă pentru supraviețuirea în prima ligă și se află la cinci puncte de salvare, cu trei meciuri rămase de disputat. Trebuie să câștige meciurile rămase și să spere că Granada, care se află acum pe locul 17, nu câștigă niciunul dintre meciurile lor, ceea ce este o situație foarte puțin probabilă. Levante a fost într-o formă excelentă în ultima vreme, câștigând șapte puncte din douăsprezece posibile în ultimele patru meciuri.

Din păcate, acest lucru ar putea fi prea puțin, prea târziu, iar parcursul lor de cinci ani în La Liga se va încheia. În toate competițiile, Levante a câștigat doar două din ultimele zece meciuri disputate în deplasare. Cu toate acestea, au câștigat trei din ultimele șase meciuri de campionat, același număr de victorii ca în precedentele 37 de partide.

Madrilenii pot fi scuzați că au lăsat garda jos acum că au câștigat La Liga și așteaptă cu nerăbdare finala Ligii Campionilor. Levante are un record bun împotriva lui Real Madrid și va spera să obțină alte trei puncte în acest meci. Ei știu că, dacă pierd, vor fi retrogradați din prima ligă. În această confruntare, mergem cu sub 3,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • În șase din ultimele șapte meciuri ale madrilenilor s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șapte meciuri.
  • Au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele 7 meciuri.
  • În patru din ultimele cinci meciuri ale lui Levante au fost peste 2,5 goluri.
  • Au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele 10 meciuri în deplasare.