Meniu

GETAFE O ÎNVINGE SPECTACULOS PE GRANADA

GETAFE

În acest meci din etapa a 21-a, Getafe va primi pe Granada la Coliseum Alfonso Perez. Cu 18 puncte, gazdele se află pe locul 17, în timp ce oaspeții sunt pe locul 13, cu 24 de puncte. Getafe a reușit o răsturnare spectaculoasă în acest sezon, după ce a pierdut primele 11 meciuri și părea sortită retrogradării, dar o schimbare de antrenor a făcut ca echipa să piardă doar trei din următoarele 13 meciuri. În acest timp, au câștigat patru meciuri și au remizat șase.

Această serie fantastică i-a propulsat din partea de jos a clasamentului spre siguranță. Getafe a rămas neînvinsă în precedentele cinci meciuri pe teren propriu și a păstrat o foaie albă în patru dintre ele. Echipa gazdă are un palmares negativ în fața Granadei, având doar o victorie în ultimele zece meciuri disputate împotriva acesteia, cu patru egaluri și cinci înfrângeri.

getaf

GRANADA

Granada intră în acest meci într-o formă excelentă, fiind neînvinsă în ultimele șapte meciuri, cu patru egaluri și trei victorii. Pe de altă parte, forma lor în deplasare este dezastruoasă, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Aceasta a fost singura lor victorie în deplasare în acest sezon, și a venit împotriva ultimei clasate, Levante. În campionat, doar Levante și Getafe au rezultate mai slabe în deplasare.

Granada a câștigat trei din ultimele patru meciuri disputate la Coliseum Alfonso Perez, cel mai bun bilanț al său în deplasare. Luptele lor în deplasare au fost subliniate de faptul că au marcat doar opt goluri în zece meciuri în deplasare, având o medie de mai puțin de un gol pe meci.



Acest meci va fi destul de strâns, având în vedere că întâlnirile dintre aceste două echipe produc foarte puține goluri. Getafe a fost zgârcită în apărare, în special acasă, în timp ce Granada s-a luptat să înscrie goluri în deplasare. Mizăm că doar una dintre echipe va marca și vor fi sub 2,5 goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele șase meciuri de campionat ale lui Getafe s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • Getafe a primit un singur gol în ultimele cinci meciuri pe teren propriu.
  • Ultimele lor trei meciuri s-au încheiat toate cu scorul de 1-0.
  • În patru din ultimele șase meciuri ale echipei Granada s-au marcat sub 2,5 goluri.