Meniu

MALI TRECE FĂRĂ EMOȚII DE MAURITANIA

MALI

Ultimul meci din grupa F opune Mali și Mauritania pe stadionul Japoma din Douala. Mali are patru puncte din două meciuri, în timp ce Mauritania nu a obținut încă niciun punct, după ce a pierdut primele două partide. Mali și Gambia se află la egalitate pe primul loc în grupă, cu o diferență de goluri identică. În cazul în care Mali și Gambia câștigă ambele ultimul meci, învingătoarea va fi stabilită de diferența de goluri. Mali ar avansa în runda următoare cu o victorie, dar o înfrângere ar putea să îi asigure calificarea dacă Tunisia, care se află acum pe locul trei, pierde. Mali, Gambia și Tunisia au toate șanse să se califice. Mauritania este singura echipă care a fost deja eliminată, dar încă mai are un cuvânt de spus în ceea ce privește echipele care se califică. Mali a rămas neînvinsă în ultimele opt meciuri, singura înfrângere fiind în iunie, în fața Tunisiei.

mali


MAURITANIA

Mauritania s-a descurcat bine în prima sa întâlnire, înainte de a pierde în fața Gambiei, dar a fost complet depășită în ultimul său meci, fiind învinsă cu 4-0 de Tunisia. Au pierdut de trei ori și au remizat una în ultimele patru întâlniri cu Mali. Forma lor teribilă este anterioară AFCON, deoarece au obținut o singură victorie în ultimele 13 meciuri, iar acel triumf a venit în fața unei țări slabe, Siria, în recenta ediție a Cupei Arabe. Vor juca pentru orgoliu, deoarece nu se pot califica, în timp ce Tunisia și Gambia vor încerca să provoace o surpriză pentru a trece de grupă.

Mali are puțin de pierdut în această întâlnire și trebuie să evite să se complacă în fața celei mai slabe echipe din grupă. Mali este conștient că o victorie îi va asigura foarte probabil primul loc, cu excepția cazului în care Gambia învinge Tunisia la o diferență mai mare. Credem că Mali va câștiga și va ocupa primul loc în grupă.

PUNCTE CHEIE:

  • Nouă din ultimele 11 meciuri ale echipei din Mali au avut sub 2,5 goluri.
  • În ultimele opt meciuri, Mali a păstrat șapte meciuri fără goluri.
  • Au primit doar 12 goluri în ultimele 12 meciuri.
  • Patru din ultimele șase meciuri ale Mauritaniei au avut sub 2,5 goluri.
  • Au păstrat o singură foaie albă în ultimele nouă meciuri.