Meniu

20 Noiembrie 17:00 Watford - Manchester United

WATFORD

Watford primește pe Vicarage Road pe Manchester United în etapa a 12-a din Premier League engleză. Ambele echipe au avut un start lent de sezon, Watford se află pe locul 17, cu 10 puncte după 11 meciuri, iar United pe locul 6, cu 17 puncte după 11 meciuri. Vizitatorii se află la doar două puncte de zona retrogradării. Claudio Ranieri, noul antrenor al lui Watford, a avut un start dificil, pierzând trei din primele patru meciuri și câștigând doar unul. În ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu, în toate competițiile, nu a obținut nicio victorie, înregistrând un egal și patru înfrângeri.

Watford nu a reușit să înscrie în șapte dintre meciurile din Premier League din acest sezon. În acest sezon, nicio altă echipă nu a reușit să înscrie în tot atâtea meciuri. Au marcat cel puțin trei goluri în fiecare dintre celelalte patru confruntări. În ultimele 21 de meciuri din Premier League, Watford nu a reușit să păstreze o foaie albă.

watford


MANCHESTER UNITED

Cu doar 17 puncte din 11 meciuri, Diavolii Roșii au avut un început de sezon șubred. United vine după o înfrângere cu 2-0 acasă cu Manchester City, care a fost a treia înfrângere acasă în ultimele patru meciuri. În prezent, se află la cinci puncte în spatele lui Liverpool în clasamentul Ligii Campionilor. Până la înfrângerea cu 4-2 de la Leicester City, United avea 29 de meciuri fără înfrângere în Premiership.

Aceasta este singura lor înfrângere în deplasare în acest sezon. United a pierdut puncte în fața cluburilor nou promovate, fără nicio victorie în ultimele trei meciuri împotriva acestor adversari, începând cu sezonul trecut. În ultimele șapte confruntări în deplasare din campionat, United a păstrat doar două meciuri fără goluri. În ultimele patru meciuri de campionat, oaspeții au primit 11 goluri, în timp ce au marcat doar cinci.


Ambele echipe nu au fost în apele lor în acest sezon, iar recordurile defensive slabe sunt motivul pentru care nu au reușit să câștige niciun meci. Mizăm pe peste 2,5 goluri în acest meci, deoarece rareori păstrează foaia albă. Forma excelentă a lui United în deplasare implică faptul că este un pariu bun pentru o victorie sau o remiză.


MAI CAUȚI ȘI ALTE PONTURI?

20 Noiembrie 17:00 Norwich - Southampton

20 Noiembrie 17:00 Newcastle - Brentford

PUNCTE CHEIE:

  • Watford a încasat 11 goluri în ultimele 5 meciuri pe teren propriu, la o medie de 2,2 goluri pe meci.
  • Au marcat doar 4 goluri în cele 5 meciuri, la o medie de 0,8 goluri pe meci.
  • Watford a învins-o pe United cu 2-0 ultima dată când a jucat acasă, în 2019.
  • United are doar o singură înfrângere în ultimele 31 de meciuri în deplasare din Premiership.
  • Oaspeții au păstrat doar două partide fără gol în ultimele opt meciuri de campionat.