Meniu

PSG O DEMOLEAZĂ PE METZ

PSG

Pentru acest meci din ultima rundă din Ligue 1 franceză, Metz o vizitează pe PSG pe Parc des Princes. Clubul gazdă a câștigat deja campionatul și are 83 de puncte, în timp ce oaspeții se află pe locul 18, cu 31 de puncte. PSG conduce pe a doua clasată, Monaco, cu 15 puncte, demonstrând astfel dominația sa în această divizie. Ei vor avea ocazia de a încheia un sezon de campionat aproape perfect în fața propriului public.

PSG a învins Montpellier cu 4-0 în cel mai recent meci, punând capăt unei serii de trei remize consecutive. Echipa va fi fost mulțumită după ce a câștigat campionatul, dar va dori să încheie sezonul cu o victorie. PSG va fi încrezătoare în această întâlnire, după ce a câștigat ultimele 12 întâlniri cu Metz.

METZ

METZ

Metz se află în mijlocul unei lupte pentru retrogradare, dar a adunat șapte puncte în ultimele trei meciuri pentru a-și menține speranțele în viață. În prezent se află pe locul 18 și vor intra într-un baraj de retrogradare/promovare dacă își vor menține această poziție. Vor fi retrogradate dacă pierd sau remizează în acest meci, iar St. Etienne, ocupanta locului 19, câștigă.

Metz va juca împotriva lui St Etienne în meciul de baraj dacă rezultatele lor vor fi identice. Vizitatorii au câștigat ultimele două meciuri, fiind pentru prima dată când reușesc acest lucru în acest sezon în campionat.




Este posibil ca Metz să fi lăsat prea târziu pentru a evita retrogradarea, deoarece este nevoie de o prestație solidă în acest meci împotriva campioanei PSG. PSG este neînvinsă pe teren propriu și va dori să facă spectacol pentru fanii săi în ultimul meci al sezonului. Metz se va ruga ca St. Etienne să piardă meciul lor pentru a se califica în play-off. În ciuda recordului lor recent bun, vizitatorii au avut probleme în deplasare, astfel că noi o alegem pe PSG să conducă la pauză și să câștige meciul.


PUNCTE CHEIE:

  • În 11 din ultimele 12 meciuri ale lui PSG s-au marcat peste 2,5 goluri.
  • Nu au reușit să păstreze o foaie albă în ultimele patru meciuri pe teren propriu.
  • PSG a marcat cel puțin două goluri în cinci din ultimele șase meciuri disputate pe teren propriu.
  • În cinci din ultimele șapte meciuri ale lui Metz au fost sub 2,5 goluri.
  • Nu au câștigat niciunul dintre ultimele șapte meciuri disputate în deplasare.