Meniu

BILETUL ZILEI DIN 29 IUNIE. ADMIRĂM FOTBALUL ISLANDEZ

BILETUL ZILEI COTA 2 - 29.06.2023

Biletul Zilei cota 2 din 29 iunie 2023


Predicții Bilet Cotă 2

Stjarnan - Hafnarfjordur (22:15)
X2&Peste1.5 goluri (oaspeții nu pierd iar în meci se marchează de minim două ori) - COTĂ 2.00

COTĂ TOTALĂ - 2.00

Plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU


Analiză Bilet Cota 2 din 29 iunie

① Hafnarfjordur nu pierde și se marchează minim două goluri (X2&+1.5) - COTĂ 1.25

  • Stjarnan a reușit o singură victorie în ultimele 6 meciuri oficiale;
  • Hafnarfjordur este neînvinsă în ultimele 5 meciuri de campionat (3 victorii și două remize), interval în care a marcat un total de 14 goluri;
  • Hafnarfjordur a reușit să marcheze de minim două ori în 8 din ultimele 10 meciuri de campionat;
  • Tot Hafnarfjordur s-a impus și în cea mai recentă întâlnire directă, cu 1-0;
  • În cele 5 meciuri cu ultimele 4 clasate, Hafnarfjordur are 4 victorii și o remiză. Într-un singur meci din acestea nu a marcat de minim două ori (victoria din tur cu Stjarnan);
  • Stjarnan a pierdut toate cele 5 meciuri jucate în acest sezon cu primele 4 clasate, o singură dată scăpând cu un singur gol primit.
Forma slaba a lui Stjarnan ne poate confirma biletul de cota 2 din 29 iunie


Miză recomandată pentru biletul zilei

Cum fotbalul islandez nu este unul pe care îl urmărim cu regularitate, ci mai curând atunci când marile campionate iau pauză, recomandăm să mergem cu o miză redusă pe acest bilet, egală cu 50% din valoarea pariului obișnuit.

Așadar, dacă în mod normal pariem 400 lei pe bilet, pentru acesta recomandăm o miză de doar 200 lei, existând destul de multe informații care ne pot scăpa (jucători accidentați, atmosfera din tribune, etc).

Ca o notă, Stjarnan joacă meciurile de acasă pe modestul stadion Stjornuvollur, ce are o capacitate de doar 990 de persoane.

Alte pronosticuri de cotă 2 pentru 29 iunie

  • Dacă ne uităm la ușurința cu care Hafnarfjordur marchează în campionatul intern, putem încercă și pariul Total goluri Hafnarfjordur peste 1.5, pentru care avem o cotă de 2,35.
  • Iar dacă tot mizăm pe goluri ale oaspeților, putem combina acest pariu, de minim două goluri ale lui Hafnarfjordur, cu faptul că se va și impune în minim una dintre reprize (pariu special), predicție pentru care avem o cotă de 2,90.
  • Nici un număr total de goluri cuprins între 3 și 5 nu pare de ignorat, iar pentru pariul pe Interval Goluri 3-5 avem o cotă de 1.95 - așadar, cu puțin noroc, ne dublăm banii!



Bilete cotă 2 anterioare: