Meniu

BILETUL ZILEI DIN 7 SEPTEMBRIE. ÎNCEP DUELURILE DE EURO

BILETUL ZILEI DE COTĂ 2 - 07.09.2023

Biletul Zilei de cota 2 din 7 septembrie 2023


Selecții pentru Biletul de Cotă 2 din 7 septembrie

Cehia - Albania (21:45)
Cehia câștigă (1) - COTĂ 1.57

Serbia - Ungaria (21:45)
Egal la pauză sau final (PsFX) - COTĂ 1.72

COTĂ TOTALĂ - 2.70


Plasează SUPER-biletul de mai sus cu 50 de lei CADOU de la Superbet la verificarea contului!

FĂ-ȚI CONT NOU ACUM


Argumente pentru Biletul de Cotă 2 din 7 septembrie


Cehia câștigă - COTĂ 1.57

  • Dincolo de semieșecul din Moldova, Cehia a legat 3 victorii clare în ultimele 4 meciuri, inclusiv cu Polonia și Muntenegru, adversari superiori Albaniei;
  • Cele două s-au întâlnit în urmă cu doi ani iar Cehia s-a impus fără emoții, 3-1;
  • Albania este doar printro conjunctură pe locul secund al grupei, profitând de meciurile dezolante ale Poloniei. Singurul meci notabil făcut este cel din Feroe, unde s-a impus cu 3-1;
  • În Liga Națiunilor, Albania nu a obținut nici o victorie în cele 4 meciuri cu Israel și Islanda, adversari inferiori Cehiei.


Egal la pauză sau final - COTĂ 1.72

  • Sârbii au terminat cu egal la pauză sau final 7 din ultimele 9 meciuri;
  • Ungurii au o abordare prudentă a meciurilor de calificare, ceea ce i-a ajutat să nu primească încă gol în drumul spre Euro;
  • Cele două naționale s-au întâlnit de 3 ori iar bilanțul este perfect echilibrat: o remiză și câte o victorie de fiecare parte, cu 1-0;
  • Ungaria a demonstrat multe în meciurile de Liga Națiunilor, astfel că e de așteptat ca și Serbia să gestioneze prudent această partidă, mai ales că cele două au șanse mari să se califice împreună.

Alte pronosticuri de cotă 2 pentru 7 septembrie

  • Tot în calificările pentru Euro avem duelul dintre Kazakhstan și Finlanda. Cele două s-au întâlnit și în drumul spre Mondial, în urmă cu doi ani, iar nordicii s-au impus în ambele partide fără să primească gol. De altfel, finlandezii sunt experți când vine vorba de selecția Marchează cel mult o echipă, pe care au bifat-o în 5 din ultimele 6 partide. Cu o cotă de 1.75 este o opțiune de luat în calcul.
  • Polonia ar trebui să-și refacă moralul după umilința de la Chișinău și să treacă fără emoții de modesta reprezentativă a Insulelor Feroe. Un succes la minim două goluri diferență al gazdelor este răsplătit cu o cotă de 1.45.
  • Nu în ultimul rând, Slovenia ar trebui să profite de lipsa totală de valoare a reprezentativei Irlandei de Nord și să își asigure toate cele 3 puncte. După egalul cu Danemarca, Slovenia simte că poate obține acest succes și să urce poate chiar pe un loc de calificare. Cota pentru gazde este de 1.80.


Unde jucăm dubla zilei de cotă 2 din 7 septembrie?

Cele mai mari cote pentru acest bilet le avem la Superbet, așa că aici vom și alege să jucăm biletul. Dincolo de cotele mărite, avem promoția SuperAvatantaj, care ne asigură că prima selecție este câștigătoare dacă Cehia conduce la două goluri avantaj.

În plus, dacă nu ai deja cont la această casă de pariuri, ai un pachet de bun venit ce îți poate aduce până la 500 de lei extra, bani gratis de pariat. Poți revendica OFERTA AICI.