Meniu

09.03, la 19:00. FC U CRAIOVA – CS MIOVENI

VEDEM UN NOU MECI ÎNCHIS AL CRAIOVEI ȘI CU MIOVENI?

Liga a 2-a din România este la câteva etape distanță de terminarea sezonului regular, dar cursa pentru locurile de play-off este încă extrem de deschisă. FC U Craiova și Mioveni sunt două din formațiile implicate în această luptă, chiar dacă de pe poziții diametral opuse, iar meciul direct de marți seară se anunță unul în care orice punct contează.

FC U Craiova este singura echipă neînvinsă din eșalonul secund autohton, dar echipa antrenată actualmente de Ovidiu Stângă a început să obosească. Dacă în primele 8 runde ale competiției oltenii au câștigat 6 meciuri, următoarele 7 au adus doar două victorii. Alb-albaștrii au disputat un singur meci oficial în 2021, 0-0 la Chiajna, dar sterilitatea atacului Universității a surprins.

Mioveni va încerca să profite de acest aspect, mai ales că echipa antrenată de Alexandru Pelici este o specialistă a meciurilor de ‘sub 2,5 goluri’. Cu doar 9 goluri primite, argeșenii au cea mai bună apărare din campionat, dar cele 15 goluri înscrise îi clasează tocmai pe locul 17 în ierarhia ofensivelor.

Chiar dacă se află tocmai pe locul 12, Mioveni are încă șanse la play-off, distanța față de poziția a 6-a ocupată de Petrolul fiind de doar 3 puncte. Din acest motiv, ne așteptăm ca oaspeții să abordeze în aceeași manieră prudentă deplasarea pe terenul Craiovei, iar acest lucru înseamnă un singur lucru: ‘sub’ la goluri. Pentru acest joc, cota este una destul de bună: 1.65.

PUNCTE CHEIE:

  • 6 din ultimele 8 meciuri oficiale ale Mioveniului s-au terminat cu maximum două goluri pe tabelă;
  • 9 din ultimele 12 deplasări oficiale ale argeșenilor au intrat în zona pariului ‘0-2 goluri’;
  • Toate cele 3 partide pe care Mioveni le-a disputat împotriva echipelor din Top 5 în acest sezon au venit cu maximum două goluri;
  • Craiova nu a pierdut acasă în acest sezon, dar în ultimele 3 jocuri disputate pe propriul teren nu s-au marcat mai mult de două goluri;
  • În singurul meci din 2021, oltenii au remizat 0-0 la Chiajna, contra Concordiei.