Meniu

Eibar – Valencia

PRODUCE EIBAR UN NOU “SUB 2,5 GOLURI”?

Valencia și Eibar închid etapa a 12-a din La Liga cu un meci al cărui spectacol pare să stea la mâna Valenciei. Gazdele preferă jocul închis în ultima vreme, iar în meciurile de acasă, mai ales contra Valenciei, pariul care implică maximum două goluri marcate a fost câștigător foarte des.

Campionatul Spaniei a devenit din ce în ce mai tacticizat, în ciuda renumelui de liga a spectacolului care se crease în anii trecuți. S-a ajuns într-un asemenea punct încât Serie A italiană a devenit o ligă mult mai tentantă pentru pariorii care aleargă după goluri marcate.

62% din meciuri au fost “sub”

În acest sezon, până la disputarea partidei de la Eibar, media de goluri din La Liga este de 2,39 pe meci, mult sub cele 3,19 ale italienilor. În plus, nici măcar pariul GG nu mai are siguranță în privința jocurilor disputate de iberici, în actualul sezon fiind înregistrat doar la 46% din meciuri.

Când vorbim despre totalul golurilor dintr-un meci, lucrurile par și mai dramatice. 62% din jocuri nu au găsit la final mai mult de două reușite pe tabelă, în timp ce în 28% s-a marcat maximum o dată! Aici, Eibar este una dintre echipele care stă cel mai bine în sensul de siguranță pe care o dă pariorilor, deoarece doar 27% din meciurile ei au depășit granița celor două goluri.

Valencia e regină la “peste”

Luni, pe Municipal de Ipurua vine în vizită Valencia, adică una din echipele care nu prea știu să se joace de-a defensiva și preferă partidele mult mai deschise. În acest sezon, echipa de pe coasta estică a Spaniei a făcut câștigător pariul “peste 2,5 goluri” de 82% dăți, adică de nouă ori din 11. Singurele dăți când nu s-au marcat minimum trei goluri la meciurile Valenciei a fost acel 1-1 cu Huesca și victoria de la Sociedad (0-1).

Tocmai de aceea, meciul de luni seara pare să fie deschis mai degrabă unui pariu care implică goluri puține, mai ales că oaspeții au părut să fie echipa care se mulează mai degrabă pe adversar. Iar Eibar, e deja destul de clar, iubește meciurile care tind spre 0-0, tocmai de aceea "sub 2,5 goluri" sau chiar "NGG" par două pariuri inspirate.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele șase meciuri jucate de Eibar s-au terminat cu maximum două goluri marcate (golaveraj 4-3 în acest timp)
  • Doar două din cele mai recente zece meciuri pe care gazdele le-au disputat pe teren propriu în campionat s-au terminat cu mai mult de două goluri marcate (golaveraj 5-8)
  • Eibar nu a marcat în precedentele patru jocuri disputate pe teren propriu și are trei de 0-0 în ultimele opt jocuri disputate acasă
  • Cinci din cele șase confruntări directe de pe terenul lui Eibar s-au terminat cu pariul “sub 2,5 goluri” câștigător (golveraj 6-4)
  • Ultimele cinci întâlniri directe nu au găsit mai mult de două goluri pe tabelă (golaverjul e 3-2 pentru Eibar)