Meniu

24.02, la 20:00. FC BARCELONA – ELCHE

SE ACUTIZEAZĂ FORMA JALNICĂ A BARCELONEI ȘI CU ELCHE?

FC Barcelona a cam rămas fără speranțe de la acest sezon și, în plus, pare să se fi consolat și cu ideea că îl va pierde pe Leo Messi la finalul stagiunii. Vizita lui Elche pe Nou Camp vine într-un moment nepotrivit pentru catalani, care au câștigat doar un joc din ultimele 4 și au suferit câteva șocuri în această perioadă.

După ce au pierdut Supercupa Spaniei în fața lui Athletic Bilbao, formația antrenată de Ronald Koeman a cam dat cu piciorul și participării în Liga Campionilor. Catalanii au pierdut prima manșă a optimii de finală cu PSG, 1-4 acasă, și doar o minune mai poate salva traseul european al vicecampioanei Spaniei. În Cupa Regelui, Barca a pierdut cu FC Sevilla turul, 0-2, iar în campionat formația blaugrana se află pe locul al 4-lea, la 8 puncte de liderul Atletico Madrid.

Elche poate să profite de această apatie din sânul lotului Barcelonei, iar Cadiz, în ultima etapă, a arătat că se poate obține un rezultat bun pe Cam Nou cu acel 1-1 obținut in extremis. Viitoarea adversară a lui Leo Messi a câștigat în precedenta etapă, 1-0 cu Eibar, și a obținut astfel primul succes după 16 runde în care nu reușise să obțină cele 3 puncte.

Moralul este astfel ridicat pentru oaspeții de miercuri și scăzut pentru Barcelona, astfel că pronosticul GG are șanse mari să se împlinească și de această dată. Cotele pentru această selecție se mențin în continuare la o valoare ridicată, dar acum au coborât în jurul bornei 2.00 după ce cu Cadiz au fost chiar și la 2.50.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 7 meciuri pe care FC Barcelona le-a disputat pe propriul teren s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare. Golaverajul în această perioadă este de 14-11;
  • 7 din precedentele 8 meciuri jucate de catalani în toate competițiile au intrat în zona pariului GG;
  • Elche a înscris în ultimele 3 partide disputate în La Liga. În plus, echipa lui Fran Escriba a marcat și cu Real Madrid, și cu Atletico în confruntările din acest sezon;
  • Oaspeții au marcat în 7 din ultimele 11 jocuri pe care le-a avut programate în deplasare;
  • Barcelona și Elche sunt în Top 5 al La Liga în privința meciurilor terminate cu ambele echipe pe tabelă.