Meniu

27.02, la 16:30. WOLFSBURG – HERTHA BERLIN

REUȘEȘTE WOLFSBURG O NOUĂ VICTORIE ȘI CU HERTHA?

Wolfsburg este una dintre relevațiile ultimelor luni din Bundesliga, iar parcursul ‘lupilor’ i-a adus până pe locul 3 în clasament, la 5 puncte de Leipzig și 7 de Bayern Munchen. Sâmbătă, formația alb-verde primește vizita Herthei Berlin, care traversează cea mai slabă perioadă a sezonului și începe să se îndrepte vertiginos spre retrogradare.

În spatele celor două echipe care se clasează acum pe primele două locuri în Bundesliga s-a creat un pluton destul de consistent de urmăritoare. Dintre acestea, în ultimele etape s-au detașat două: Wolfsburg și Eintracht Frankfurt, care momentan se află la 5 puncte în fața lui Leverkusen, cea care ocupă locul 5 momentan. În tot campionatul, ‘lupii’ au pierdut doar două jocuri, ambele în deplasare, contra lui Bayern Munchen (1-2) și Borussia Dortmund (0-2), iar în rest au cam defilat. Acasă, au 4 egaluri, din care 3 împotriva echipelor de cupe europene, singura din a doua jumătate care a plecat cu punct de pe Volkswagen Arena fiind Augsburg (0-0), dar asta s-a întâmplat tocmai în etapa a 3-a, când atacul gazdelor nu era calibrat.

Pentru Hertha, orice meci ce se dispută în această perioadă poate fi decisiv. Începând cu etapa a 3-a, echipa din Berlin nu a reușit să mai urce în prima jumătate a clasamentului și cea mai bună poziție ocupată a fost 11. Momentan, se află pe locul 15, cu doar 18 puncte acumulate, la egalitate cu Arminia Bielefeld, cea care ocupă locul de baraj. În ultimele 6 runde au 6 înfrângeri și un egal (1-1 la Stuttgart), iar în 2021 nu au nicio victorie în deplasare, acolo unde au pierdut inclusiv la Bielefeld (0-1).

Este destul de clar că trendul duce către victoria celor de la Wolfsburg, iar cota pentru ‘1 solist’, 1.75, este excelentă în acest context.

PUNCTE CHEIE:

  • Wolfsburg nu a primit gol în cele mai recente 7 partide! Dintre acestea, a câștigat 6, iar golaverajul este de 12-0;
  • Gazdele nu au pierdut în ultimele 10 meciuri oficiale disputate pe propriul teren, 8 dintre care au fost victorii. Egalurile au venit în fața unor echipe de Liga Campionilor (Leipzig și Gladbach);
  • Hertha a strâns doar două puncte în precedentele 8 meciuri, deci are 6 înfrângeri în acest interval. Golaverajul este de 3-16;
  • Berlinezii au 3 înfrângeri și două egaluri în cele mai recente 5 deplasări. Golaverajul în acest timp este 3-9;
  • Wolfsburg are 5 victorii și un egal în meciurile de acasă contra echipelor clasate mai jos de locul 8.