Meniu

BILETUL din 15 Ianuarie. Oaspeții au confirmat!

BILETUL ZILEI - 15.01.2022

Sivasspor - Trabzonspor 1-1 (1-1)
X2 - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)

Betis - Sevilla 1-1 (ABANDONAT)
X2 - COTĂ 1.50 (COTA 1)

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

biletul zilei 15 ianuarie

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Trabzonspor nu pierde (X2) - COTĂ 1.35

Trabzonspor este într-o situație pe care probabil nici cei mai înfocați fani nu ar fi crezut-o posibilă: după 20 de runde de campionat are un avans de 10 puncte în fruntea ligii și minim 17 față de echipele de tradiției ale Turciei (Fener, Galata și Besiktas). O asemenea oportunitate nu poate fi ratată de formația care, cel puțin de moment, are cel mai bun atac și cea mai bună apărare și care a suferit o singură înfrângere.

Sivasspor ocupă poziția a opta și poate spera cel mult la un loc de cupe europene, deși e destul de greu de crezut că va bifa această performanță la finele sezonului, mai ales că este de așteptat ca Fener, Besiktas sau Galata să își mai revină pe final.

PUNCTE CHEIE:

  • Trabzonspor este neînvinsă în ultimele 4 directe (două victorii și două remize);

  • Trabzonspor are o singură înfrângere în ultimele 34 de partide din competițiile interne!

  • Cumulat, în ultimele 3 sezoane, Trabzonspor a pierdut doar 4 deplasări, fiind cea mai bună echipă a Turciei atunci când vine vorba de meciuri pe teren străin;

  • Sivasspor are un singur succes în cele 6 meciuri din acest sezon contra primelor 5 clasate;

  • Cu doar 3 victorii în 10 meciuri de campionat disputate acasă, Sivasspor este una din formațiile care are dificultăți în a se exprima pe teren propriu.

Bonus Superbet


② Sevilla nu pierde (X2) - COTĂ 1.45

Sevilla are un sezon excelent pe plan intern - pe locul doi în campionat, la 10 puncte avans față de locul 3 și cu șanse reale de a se apropia de liderul Real Madrid și cu șanse bune de a avansa în Cupa Spaniei, competiție pe care poate spera chiar să o câștige. Și Betis a reușit să se autodepășească și ocupă în prezent ultimul loc de pe podium, dar și-a demonstrat limitele în disputele cu celelalte 3 principale contracandidate - Real, Sevilla și Atletico, pierzând toate cele 3 meciuri fără vreun gol marcat. Deși Cupa Regelui ar fi un trofeu frumos pentru Betis, șansele nu sunt tocmai în favoarea echipei lui Pellegrini, care nu a găsit încă metoda de a aduce adevărata performanță în tabăra în a doua formație a orașului Sevila.

PUNCTE CHEIE:

  • Cu 5 victorii și o remiză în ultimele 6 directe, Sevilla are un ascendent moral înaintea acestei confruntări;

  • Sevilla are doar două înfrângeri în ultimele 24 de partide din întrecerile interne (una contra Realului și una surprinzătoare la Granada);

  • Betis are un singur succes în timpul regulamentar în ultimele 5 partide;

  • În această stagiune, Betis a pierdut toate cele 3 meciuri cu primele 4 clasate fără a marca vreun gol. Nici în stagiunea precedentă nu a avut vreo victorie din cele 10 meciuri contra primelor 5 clasate, reușind să își adjudece toate cele 3 puncte doar din meciurile cu adversari inferiori.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro