Meniu

BILETUL din 09 Decembrie. Am câștigat fără emoții

BILETUL ZILEI - 09.12.2021

CSKA S. - Roma 2-3 (0-2)
2 - COTĂ 1.37 (CÂȘTIGAT)

Napoli - Leicester 3-2 (2-2)
GG - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.26

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 09.12

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① AS Roma câștigă (2) - COTĂ 1.37

AS Roma pornea ca mare favorită a grupei C din Conference League, dar dubla modestă cu Bodo/Glimt o face să se situeze doar pe locul secund cu un meci rămas de jucat. Totuși, o victorie ar putea fi suficientă pentru a termina grupa pe primul loc, căci meciul lui Bodo/Glimt de la Zorya nu se anunță așa ușor.

CSKA în schimb nu a mișcat pe plan european, unde a adunat un singur punct după 5 etape și a marcat un singur gol. Fără nici un fel de miză de la această partidă și cu grija competiției interne, acolo unde lucrurile nu stau prea bine, este de așteptat ca formația bulgară să nu opună prea multă rezistență în această partidă.

PUNCTE CHEIE:

 • CSKA a fost de departe cea mai slabă echipă a grupei - cu un singur punct câștigat, un singur gol marcat și 10 primite în 5 runde;

 • Sigură de faptul că va termina pe ultimul loc, CSKA nu prea are motive să forțeze în această partidă, în timp ce AS Roma are nevoie de victorie pentru a mai spera la primul loc;

 • CSKA vine și după o serie slabă pe plan intern: egal cu Pririn și Beroe, înfrângeri cu Ludogorets și

 • Chiar dacă vine după meciuri mai puțin reușite, AS Roma are cel mai bun atac din grupă, cu 15 goluri marcate în 5 meciuri și se bazează pe faptul că a câștigat meciul tur cu 5-1.


Bonus Superbet


② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.65

Deși era văzută ca o favorită certă la calificare din grupa C, Napoli este acum obligată să câștige pentru a-și asigura locul în play-off-ul Europa League. Cele două înfrângeri surpriză din partidele cu Sp. Moscova o fac să ocupe în prezent abia poziția a treia, astfel că victoria este singura opțiune.

Deși ocupă prima poziție, cele 8 puncte adunate de Napoli nu sunt un garant al calificării în turul următor - dacă pierde această partidă sunt șanse mari să cadă până pe locul 3 în grupă, astfel că Leicester are și ea toate motivele să forțeze în această partidă. Cum Napoli are o mare forță ofensivă, fapt demonstrat, dar și multe probleme defensive, e de așteptat să vedem un meci spectaculos, cu multe goluri.

PUNCTE CHEIE:

 • 6 din ultimele 7 meciuri ale lui Napoli au adus goluri la ambele porți;

 • Napoli a marcat în toate meciurile jucate acasă în 2021;

 • În ultimele 46 de partide, Napoli are una singură în care nu a marcat - o deplasare la AS Roma;

 • 11 din ultimele 13 meciuri ale lui Leicester au confirmat pariul GG;

 • Leicester are doar două partide din ultimele 18 în care nu a marcat;

 • 16 din ultimele 19 deplasări oficiale ale lui Leicester au confirmat pariul GG;

 • Meciul tur a fost un spectaculos 2-2.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro