Meniu

BILETUL din 18 Noiembrie. Lanus pierde inexplicabil

ATENȚIE! Pentru acest bilet recomandăm o miză de doar 5% din buget.

BILETUL ZILEI - 17.11.2021

Patronato P. - Lanus (00:15) PIERDUT
X2 - COTĂ 1.40

Sporting L. - Varzim (22:15)
NGG - COTĂ 1.48

COTĂ TOTALĂ - 2.07

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 18.11


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Lenus nu pierde (X2) - COTĂ 1.40


PUNCTE CHEIE:

  • Lanus este neînvinsă în cele 8 întâlniri directe (4 victorii și 4 rezultate de egalitate). Ultimele 6 meciuri au confirmat și pariul GG;
  • Patronato are un singur succes în ultimele 15 partide;
  • Lanus vine după 5 meciuri fără înfrângere;
  • Cu 5 înfrângeri în 20 de etape, Lanus este una din echipele cel mai greu de învins.
Bonus Superbet


② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.48

Sorții au fost blânzi cu Sporting în Cupa Portugaliei și i-au scos în cale o echipă ce se zbate în subsolul ligii secunde portugheze. După ce sezonul trecut a evitat la limită retrogradarea (s-a salvat chiar în ultima etapă cu o victorie), Varzim este și anul acesta în zona roșie și probabil e doar o chestiune de timp până când va mai coborâ o treaptă în fotbalul portughez. Ca și în stagiunea precedentă, are un atac extrem de fragil, găsind cu greu golul chiar și în fața unor adversari fără nici un fel de pretenții. Evident, lucrurile vor sta mult mai greu contra lui Sporting, o echipă cu o apărare excelentă și cu un joc aproape perfect pe teren propriu.

PUNCTE CHEIE:

  • În campionatul actual, Sporting a primit un singur gol pe teren propriu - de la Porto. Și în sezonul trecut defensiva a fost punctul forte, terminând fără gol primit 9 din cele 17 meciuri jucate acasă.
  • În cele 14 meciuri din sezonul trecut cu ultimele 7 clasate, plus alte 7 anul acesta, Sporting a primit doar 4 goluri;
  • 8 din ultimele 11 meciuri ale lui Sporting au confrimat selecția NGG;
  • Varzim ocupă penultima poziție în eșalonul secund și are doar 11 goluri marcate în 11 partide. În plus, în 3 din ultimele 4 meciuri nu a marcat.
  • Varzim a pierdut fără drept de apel toate cele 4 meciuri din acest sezon cu echipele de top 6 din liga secundă portugheză.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro