Meniu

BILETUL din 21 Octombrie. Un nou win fără emoții!


BILETUL ZILEI - 21.10.2021

Basel - Omonia 3-1 (1-1)
1 - COTĂ 1.57 (CÂȘTIGAT)

CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1 (0-1)
X2 - COTĂ 1.34 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 21.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Basel câștigă (1) - COTĂ 1.57

După primele două etape, Basel împarte prima poziție a grupei H din Conference League cu Qarabag, formația din Azerbaijan fiind mai puternică de la an la an. În această etapă, primește vizita Omoniei, echipă care are un parcurs foarte slab și a suferit înfrângeri aproape pe linie în cupele europene în acest sezon. După ce a fost eliminată din Liga Campionilor după două înfrângeri cu Dinamo Zagreb, Omonia a reușit să o elimine abia la penalty-uri pe modesta Flora pentru a avans în turul următor de Europa League. Aici, deși făcuse o figură frumoasă în meciul tur contra belgienilor de la Antwerp, au fost surclasați la retur și au ajuns să joace în Conference League. Nici aici lucrurile nu merg grozav, iar ciprioții au un singur punct după primele două meciuri, și acela cu K. Almaty, considerată outsiderul absolut al grupei. Nici în campionat lucrurile nu au început bine pentru Omonia, care are doar 7 puncte după 5 meciuri, iar șansele de a obține vreun punct în Elveția sunt infime.

PUNCTE CHEIE:

  • Basel are 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri;
  • Pe teren propriu, Basel are 11 victorii și două egaluri (cu Young Boys și Luzern) în ultimele 13 meciuri oficiale. Dintre victorii, amintim un 3-0 cu Partizan, 4-0 cu Upjest, 6-1 cu Sion, 5-1 cu Servette;
  • Omonia are un parcurs dezastruos în deplasare, cu 5 înfrângeri și un egal în ultimele 6 oficiale (nu a pierdut la K. Almaty). În plus, în aceste 6 meciuri, a marcat doar de două ori, deși printre adversari au mai fost Flora sau AEK Larnaca;
  • Recent, Omonia s-a descurcat greu și pe teren propriu - egal cu modesta Pafos sau înfrângere categorică, 1-4, cu Qarabag.


② AZ Alkmaar nu pierde (X2) - COTĂ 1.34

Așa cum din păcate am mai fost nevoiți să scriem, fotbalul românesc este la minimul ultimilor ani. Desigur, declinul a început de mai mult și este firesc să se ajungă în acest punct într-un campionat la care iau parte formații ce nu își pot permite să își plătească fotbaliștii sau care depind de consiliile locale pentru a supraviețui, dar realitatea care ne-a izbit în acest sezon este mai puternică decât oricând. Dacă sezonul trecut jocul CFR-ului ne-a făcut să mai avem speranțe, anul acesta formația clujeană a fost pur și simplu spulberată de Young Boys și de Steaua Roșie. Până și necunoscuta Borac Banja a fost aproape să îi elimine pe clujeni (după 0-2 în meciul retur), iar amatorii de la Lincoln au găsit și ei spații în defensiva ardeleană. Egalul norocos cu Randers (golul clujenilor a venit imediat după o transversală a danezilor) este singurul punct obținut până acum de CFR în grupa D, ocupând ultima poziție. Ajutați totuși de jocul rezultatelor, clujenii ar avea încă șanse la calificare, dar jocul echipei nu arată nimic în această direcție iar formața din Gruia nu pare pregătită să ducă lupta și pe plan intern și internațional.

Alkmaar, liderul grupei cu 4 puncte, vine după un succes categoric, 5-1 cu Utrecht, o formație aflată în plin avânt. Eliminată oarecum surprinzător de Celtic din Europa League, formația olandeză are cu siguranță tot ce îi trebuie pentru a trece mai departe din această grupă și vine la Cluj cu gândul la toate cele 3 puncte. Pentru siguranță, mizăm însă doar pe faptul că nu va pierde.

PUNCTE CHEIE:

  • CFR-ul nu a câștigat în ultimele 6 meciuri europene - are doar două egaluri și 4 înfrângeri;
  • De altfel, dând la o parte meciurile cu Lincoln (o formație totuși mai curând de amatori), CFR-ul are un singur succes european în ultimele 13 partide, și acela acasă cu Borac;
  • Și pe plan intern jocul clujenilor începe să se clatine, cu 3 înfrângeri în ultimele 6 partide, toate fără gol marcat, plus meciuri neconvingătoare contra lui Gaz Metan sau UTA;
  • AZ Alkmaar vine după 4 victorii extrem de convingătoare, cu un golaveraj total de 14-2;
  • În sezonul european trecut, Alkmaar a obținut 4 puncte din două meciuri cu Napoli și a ținut-o la egalitate pe Real Sociedad.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro