Meniu

Jocuri

 • game-banner
  Blazing Bells
  Muzică
  Grafică
  Gameplay
  Bonusuri
  Engagement
  • RTP 96.37%
  • Volatilitate Mare
  • Linii 46.656
  • Producător Ash Gaming
  • Câștig Maxim 25.000 x Miza
  • Simbol Wild Da
  • Rotiri Gratuite Da
  • Jackpot Nu
  Joacă Demo

  Acesta este un joc plin de culoare, așa cum sunt cele mai multe sloturi pentru fructe, și totul se joacă pe 6 role, 6 rânduri și 46.656 de modalități de a câștiga.

  Există un simbol special Ways Plus ™ care poate ateriza și extinde ca o cruce pentru a face parte din combinații câștigătoare, iar caracteristica Collapsing Reels vă oferă mai multe șanse de câștig pe rotire cu multiplicatorul în creștere, ca cireașa de pe tort.

  Simbolul cu cea mai mare valoare aici este Clopotul de Aur, iar 6 din acest simbol pe o linie de plată vă vor oferi o victorie de 10x miza. Cele mai multe dintre celelalte simboluri premium sunt fructe diferite, cum ar fi Portocale, Lămâi, Zmeură și Mure, dar puteți prinde și Stele sau Diamante pe role. Simbolurile regale obișnuite cu valoare redusă exista deasemenea, iar acestea sunt A, K, Q, J, 10 și 9. Aveți nevoie de între 3 și 6 simboluri identice pentru a câștiga pe slotul Blazing Bell Ways Plus ™.

  Există o caracteristică Collapsing Reels care intră în joc după fiecare rotire câștigătoare. Toate simbolurile câștigătoare sunt eliminate și fac loc pentru ca simboluri noi să cadă de sus. Acest proces se va repeta atâta timp cât veți continua să câștigați și, în ciuda numelui fantezist, este doar caracteristica obișnuită Avalanche sau Cascading Reels pe care am văzut-o cu toții de sute de ori înainte.

  Există, de asemenea, un Multiplicator de câștiguri care se declanșează atunci când caracteristica Collapsing Reels este activă și aici lucrurile devin interesante. Acesta este un multiplicator progresiv care crește de 1x pentru fiecare câștig consecutiv de role de colaps. Nu există nicio limită superioară pentru acest multiplicator și chiar poate fi reportată în runda bonus.

  Fiți atenți după un simbol Galben Iluminat, deoarece acesta are o funcție specială. Ori de câte ori aterizează, declanșează caracteristica Ways Plus ™ și orice instanță a simbolului se va extinde atât pe orizontală, cât și pe verticală și va forma o cruce pe role care are 4 simboluri în lungime și înălțime. Acest lucru se întâmplă numai atunci când simbolul poate deveni parte sau poate îmbunătăți o combinație câștigătoare.

  Rotiri Gratuite Blazing Bells

  Simbolul Stea este Scatter în acest joc și trebuie să prindeți cel puțin 3 din el pe aceeași rotire pentru a declanșa runda bonus de Rotiri Gratuite. Vi se vor acorda 6, 8, 12 sau 20 de rotiri atunci când prindeți 3, 4, 5 sau 6 Scatters, și veți începe cu orice nivel multiplicator pe care l-ați atins în jocul de bază. Marea diferență aici este că multiplicatorul câștigului nu se resetează la pierderea rotirilor, ceea ce înseamnă că se poate ridica la niveluri astronomice dacă aveți noroc.