Meniu

14 Noiembrie 21:45. Final dramatic la Lisabona!

Portugalia a comis-o în deplasarea din


PORTUGALIA

În acest meci din Grupa A a Cupei Mondiale, Portugalia primește Serbia pe Estádio da Luz din Lisabona. Cu 17 puncte după șapte meciuri, Portugalia este liderul grupei, în timp ce Serbia are același număr de puncte, dar o diferență de goluri mai mică. Indiferent de rezultatele anterioare, învingătoarea din acest meci va termina pe primul loc în grupă. Portugalia este favorită clară la câștigarea acestei grupe, deoarece are nevoie doar de o remiză pentru a avansa, datorită diferenței de goluri superioare.

Portugalia se află într-o formă excelentă, cu cinci victorii și o remiză înaintea acestei întâlniri. Cea mai recentă întâlnire a fost un egal în Irlanda. Portugalia a rămas neînvinsă în campania de calificare, cu cinci victorii și două remize. Au pierdut o singură dată în ultimele 21 de meciuri pe teren propriu, și a fost împotriva Franței, campioana mondială.

aerbia


SERBIA

Serbia este, de asemenea, pe val, fiind neînvinsă în calificări și împărțind același bilanț ca și Portugalia, cu cinci victorii și două remize. Au același număr de puncte ca și Portugalia, dar diferența de goluri este mai mică. Nu au nevoie de nimic altceva decât de o victorie pentru a-și asigura locul la Cupa Mondială.

Portugalia are clar prima șansă la calficiarea directă, având de ales între victorie și egal. Sârbii au însă un bilanț decent în deplasare, cu o singură înfrângere în ultimele zece meciuri. Cu toate acestea, au fost cinci egaluri și doar patru victorii. Portugalia a câștigat trei din cele șapte întâlniri dintre cele două echipe, în timp ce celelalte patru s-au încheiat la egalitate.

sbt29


Cele două echipe neînvinse se înfruntă în finala neoficială a grupei, Serbia știind că trebuie să câștige acest meci pentru a câștiga grupa. Va trebui să profite de toate șansele, deoarece o remiză va fi suficientă pentru ca Portugalia să se califice. Ambele echipe sa marcheze ni se pare cel mai potrivit și cu cele mai mari șanse de câștig.


PUNCTE CHEIE:

  • Portugalia nu a pierdut niciodată în fața Serbiei în șapte meciuri competitive, iar toate partidele au adus goluri de ambele părți;
  • În cele trei meciuri disputate de Portugalia pe teren propriu împotriva Serbiei, ambele echipe au marcat.
  • Portugalia a păstrat două meciuri fără goluri în cele trei meciuri de calificare pe teren propriu.
  • În doar două din ultimele zece meciuri ale Serbiei, ambele echipe nu au reușit să înscrie.
  • În toate cele șapte meciuri dintre aceste echipe, ambele echipe au marcat.



VREI MAI MULTE PONTURI?:

BILETUL din 14 Noiembrie. Ultimul tren pentru România!

14 Noiembrie 21:45 Spania - Suedia

BILETUL din 15 Noiembrie. Încercăm tot pe goluri puține